Letartóztatták Adrian Peterson-t

A Minnesota Vikings running backjét, Adrian Peterson szombat hajnalban állították elő, mert ellenállt a rendőri erőknek. Peterson-t 2:30-kor vették őrizetbe, majd az éjszakát a helyi fogdában töltötte és délelőtt 10:14-kor 1.000 dollár óvadék ellenében szabadon engedték. A héten, a Tampa Bay Buccaneers cornerbackje Eric Wright és a Cleveland Browns defensive tackleje Kiante Tripp után, ez már a harmadik eset, hogy aktív NFL játékost állítanak elő.

"Ismerjük a helyzetet. Csak akkor fűzünk hozzá további kommentárt ha már ismerünk minden információt." - adta ki közleményében a Vikings.

A jelenlegi információk szerint Peterson a barátnőjével és a családjával szórakozott egy helyi night clubban, mikor elérkezett a záróra és megjelentek a rendőrök. Mindenkit felszólítottak a távozásra amikor a futó megpróbált még egy vizet rendelni. Ezt követően nyomatékosan megkérték, hogy távozzon. A running back és a rendőr között szóváltás kezdődött, majd egy kidobó a kijárat felé kezdte terelni. Mielőtt kiérhettek volna az egyik rendőr hátulról ráugrott és letartóztatták. Az esetet állítólag a kamerák is rögzítették.

A Vikings irányítóját, Christian Ponder-t saját bevallása szerint sokkolta a hír. "Ő az egyik legnagyobb vezetőnk. Adrian remek ember. Talán csak egy rossz döntést hozott. Ki tuda? Nem akart ezzel problémát okozni." - nyilatkozta Ponder.

Az offseason eddigi részét azzal töltötte Peterson, hogy felépüljön a december 24.-én elszenvedett keresztszallag szakadásából. Jövőre kezdi meg a hetedik profi szezonját és eddig 6.752 futott yardot, 64 futott touchdownt és 1.309 elkapott yardot szerzett. Teljesítmények elismeréseként tavaly írta alá új hétéves, 96 millió dolláros szerződését.

(nfl.com)