New York Giants edzőtábor jelentés - Augusztus 13.

Már csak egy nap van hátra mielőtt a csapat szedi sátorfáját az Albany egyetemről és visszaköltözik a főhadiszállásra.  Lássuk, hogy mi is történt a training camp 13. Edzésnapján! Michael Boley még mindig a combhajlító sérülésével bajlódik, ezért a mai edzést is kihagyta. Hasonló sorsra jutott még Michael Coe (combhajlító), David Douglas (combfeszítő),  James Brewer (hát), Justin Trattou (boka), Jim Cordle (térd) és Jacquian Williams (csípő) is. Martin Parker és Shaun Rodgers sem edzett, de ők a közeli kórház vendégszeretetét élvezték kivizsgálás céljából.

Az edzés során parázs csata alakult ki Ramses Barden és Prince Amukamara között. Félreértés ne essék, nem verekedésről volt szó, csupán a sors szeszélye folytán sokszor találkoztak a pályán és felváltva mutattak be szép playeket…..a másik kárára. Amu megégette magát a Jaguars ellen, Barden pedig fogható labdákat ejtett, szóval mindkettejük számára fontos volt a renomé helyreállítása.  Kétszer találkoztak hosszú átadás alkalmával. Első alkalommal Bardennek sikerült mindkét kezét a labdára tenni, amikor Amukamara nemes egyszerűséggel kitépte onnan. Másodikra Barden nem tűrt ellentmondást, és fizikai fölényét kihasználva megkaparintotta a játékszert. Itt azonban nem ér véget a történet, mert nem csak egymás életét keserítették meg, hanem másokét is. Amukamara bemutatott egy nagyszerű interceptiont, amikorDomenik Hixont megelőzve kapta el Eli Manning passzát, Barden pedig egy, a háta mögé érkező passzt kapott el látványos módon, kisegítve ezzel David Carrt.

Henry Hynoski is jó edzésen van túl, alaposan kiélhette szadista hajlamait a többi futójátékoson. Történt ugyanis, hogy a futóknak kitalált blokkoló gyakorlatok során a "Hynoceros" játszotta a blitzelő linebackert. Ennek először Ahmad Bradshawlátta a kárát, aki akkorát kapott, hogy a sisakja is lerepült. Hynoski azonban nem elégedett meg ennyivel, később az immáron 240 font körül járó Andre Brownt„fejelte seggre”. Ryan Perilloux kissé lassú volt, sokáig tartogatta a labdát, az edzői stáb ezt szóvá is tette. Adrien Robinson is elégedetten dörzsölhette szívlapát méretű tenyerét az edzés után. Előbb a 7-7 elleni gyakorlatok során villogott. Greg Jonest hagyta faképnél és mutatott be szép elkapást. Később a 11-11 elleni gyakorlat során Stevie Brownt verte meg és szerzett touchdown elkapást. Greg Jones javított később amikor egy Jerrel Jernigannek szánt átadást ütött le a levegőből.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog