Cody Grimm, Jeremy Trueblood a sérültek között, David Gilreath a csapatban

Ismét kevereg kavarog a Bucs rostere. Ezúttal Cody Grimm (S), és Jeremy Trueblood (T) dőltek ki. Grimm még az Oakland elleni meccsen sérült meg, de mára már nem tudja vállalni a játékot. Trueblood pedig vasárnap a Falcons elleni meccsen szenvedett vállsérülést. Velük együtt immár 10 játékosunk van a sérült tartalékok között az idei szezonban.

Ezzel egy időben a csapathoz hoztuk David Gilreath-ot, az újonc elkapó a Steelers csapatától érkezett hozzánk, azzal a szándékkal, hogy a speciális egység tagja legyen, ő hordaná vissza a kirúgásokat és puntokat, ahogy tette ezt a Steelers csapatában is. Ez eddig nem igazán működött túl jól nálunk a szezonban, talán kaphat a csapat egy kis lökést ezen a téren.

Cody Grimmnek ez a harmadik szezonja, és mindhárom idő előtt ért neki véget sérülés miatt, és nem úgy néz ki, hogy ez a dolog változni fog. Ez azért is sajnálatos, mert ő az egyetlen cseréje Mark Barronnak, akivel ezek után ne adj isten, hogy történjen valami, mert azt a csapást már tényleg nem élné túl a secondary.

Jeremy Truebloodnak ez volt az utolsó szezonja Tampa Bay-ben, szerződése az idény végén lejár. Kezdő státuszát pedig már korábban elvesztette, és Demar Dotson vette át a helyét. Dotson azóta remekül teljesít, és lehet, hogy Trueblood-nak a sérülés, és szerződése lejárta után, már nem lesz helye a Buccaneers-ben.

Végül pedig aláírtunk egy újonc saftey-vel is, gondolom Cody Grimm sérülése miatt,Sean Baker a gyakorló csapatunkba kapott lehetőséget, ugyan innen pedig elküldtük a guard Chris Scott-ot. Nem akarom leírni őket, de rájuk nem fecsérlem a szót, nem hiszem, hogy sokat fogjuk pályán látni bármelyiküket is.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu