Adrian Peterson figyelmeztet rá, hogy ne hasonlítsák RG3 sérülését az övéhez

Kilenc hónappal a térdműtétjét követően kirobbanó formában tért vissza a Minnesota Vikings running backje, Adrian Peterson és történelmi idényt futott. Az alapszakasz végén mindössze 9 futott yard választotta el Eric Dickerson egy alapszakaszban szerzett legtöbb futott yard rekordjától. A rájátszásban térdsérülést szenvedett Robert Griffin III és AP figyelmeztet mindenkit, hogy ne hasonlítsák össze kettejük sérülését.

Peterson-hoz hasonlóan a Washington Redskins irányítója is keresztszalag és oldalsó ínszalag sérülést szenvedett és sokan már egy szenzációs visszatérést várnak el tőle a következő szezonban. RG3-at már meg is műtötték azóta, de álljunk itt meg egy pillanatra. Peterson-tól eltérően rövid időn belül ez volt Griffin második keresztszalag műtétje a jobb térdében és élete során már a harmadik ilyen beavatkozásán esett át. Pontosan ezért is megjósolhatatlan az irányító felépülésének az ideje.

"Ez nem fair. Mindenki teste másképpen regenerálódik. Ezt senki sem mondhatja meg előre." - nyilatkozta Peterson a Pro Bowl első edzését követően.

(nfl.com, Fotó: nfl.com)