Dennis Dixon aláírt az Eagles-el

Újabb irányító szállt be a Philadelphia Eagles kezdő irányítóposztjáért folytatott harcba. Az Eagles tegnap bejelentette, hogy szerződtette a Baltimore Ravens tartalékirányítóját, Dennis Dixon-t. Dixon kétéves szerződést írt alá új csapatával és újra együtt dolgozhat régi edzőjével, az Eagles új vezetőedzőjével Chip Kelly-vel.

A 2007-es szezon végén a Heisman Trophy egyik fő esélyese volt Dixon. 10 lejátszott mérkőzés után viszont keresztszalag szakadást szenvedett és véget ért számára a szezon. A sérülés miatt hátrébb csúszott a Draft listán és végül csak az ötödik körben választotta ki a Pittsburgh Steelers.

A Steelers-nél és a Ravens-nél, Roethlisberger és Flacco mögött csak tartalékként jöhetett számításba de az Eagles-nél komoly esély van rá, hogy kezdő irányító legyen az NFL-ben. A Kelly féle támadójátékhoz (nem véletlenül) tökéletesen illeszkedik Dixon stílusa és egy jó offseason teljesítmény után legyőzheti Michael Vick-et és Nick Foles-t a kezdő irányítóposztért folytatott küzdelemben.

(nfl.com, Fotó: baltimoresportsreport.com)