Michael Huff aláírt a Ravens-el

A Baltimore Ravensről a szabadügynök piac nyitása óta főként csak úgy lehetett hallani, hogy távozott valamelyik kulcsjátékosa. Ezen a héten viszont nekikezdett az igazolásoknak és a mai napon bejelentették, hogy a defensive back Elvis Dumervil után szerződtették a safety Michael Huff-ot is.

Az Oakland Raiders safetyje hároméves, 6 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával.  Huff-nak a Houston Texans-hoz szerződött Ed Reed helyét kell majd átvenni. A jelenleg 30 éves védő négy évvel fiatalabb elődjénél, de szerződtetésének fő oka a keresetükben keresendő. Reed szintén hároméves, de 15 millió dolláros szerződést írt alá az új csapatával.

Huff nemrég a Dallas Cowboys csapatához is ellátogatott, de velük nem sikerült megállapodnia. A 2006-os Draft első körének hetedik helyén választotta ki a Raiders és hét év alatt igen magas szinten játszott Oaklandben. Karrierjének jelenlegi szakaszában már nem számít "difference-maker-nek", de egy igen sokoldalú safety került Baltimore-ba. Huff egy okosan játszó, kreatív játékos aki még cornerback poszton is bevethető.

(nfl.com, Fotó: jerseyal.com)