Darrelle Revis rehabilitációja

Ezen a héten Eric Wright mellett, a média legnagyobb, olykor kellemetlen figyelmét, újonnan igazolt cornerbackünk Darrelle Revis kapta.

Revis immáron lassacskán kilenc hónapja küzd ACL szakadással, nem is olyan régen mielőtt a sztárjátékos Tampa Bay-be került volna szépen megvizsgálták a csapat orvosai, akik mindent rendben találtak nála. Azóta azonban hideg zuhanyként ért mindenkit, hogy a játékos nem vesz részt az OTA-n, sőt mi több egyre inkább elzárkóznak a nyilatkozatok elől, melyben azt a kérdést feszegetik, hogy az edzőtáborozáson ott lesz-e.

Rendszeresen felteszik azt a hülye kérdést is, hogy vajon Revis jelenleg hány százalékos? Nem hiszem, hogy egy draft első körös, és 16 millió dolláros befektetést akár 80%-osan a pályára küldenének. Greg Schiano elmondása szerint Darrelle Revis pont akkor lesz kész, amikor készen lesz. A cél pedig már nem az edzőtábor, hanem szeptember 8.-a, azaz a Jets elleni nyitómérkőzés. Addig pedig amíg a Buccaneers játékosai a különböző felállásokat és szituációkat gyakorolják, a cornerback szépen elvonul és tekerget egy szobabiciklin.

Az ACL sérülés persze komoly dolog, és nem tudhatni mikor épül fel belőle egy sportoló. Lehet fél év, de akár egy év is. Azonban amíg nem gyógyul meg teljesen egész biztosan nem fog pályára lépni. És amíg mindenki rémhírekkel ijesztgeti Revist, ő Adrian Peterson tavalyi teljesítményéből merít erőt. Aki szintén egy hasonló sérülésből visszatérvén liga rekordokat döntögetett, és a tavalyi év egyik legjobb játékosává vált.

Darrelle Revis már fut, és könnyed gyakorlatokat végez...

Revis az edzőteremben szépen erősödik, a Bucs védelmi sémáit megkapja házi feladatnak, amit persze másnap ki is kérdeznek tőle. A héten pedig már szépen elkezdett futni is.

Az viszont biztos, ha Revis szeptember 8.-án nem tud pályára lépni, a szakértők szerint minden idők egyik legnevetségesebb kezdő cornerback párosát fogjuk látni a pályán, a sokszor megbízhatatlan Eric Wright, és a második körös újonc Johnthan Banks személyében. Ha ne adj isten így alakul, tényleg túl teszünk még a tavalyi teljesítményünkön is, a legrosszabb értelemben.

A jövő évi védelem kulcsa Darrelle Revis, hisz szemlátomást ráépítették ezt a dolgot. Szükségünk is lesz egy elit shutdown cornerre Matt Ryan és Drew Brees megállításához. A cél, hogy felépüljön az első játékhétre, azonban az előszezont egyenlőre teljesen kihagyta, egy percet nem gyakorolt együtt a társakkal. Az edzőtáborozás még kétséges... Hogy lehet ilyen felkészületlenül, játékforma nélkül hadrendbe küldeni valakit?

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu