A Seahawks egy edzést követően elküldte Early Doucet-et

Igen rövidre sikeredett Early Doucet Seattle Seahawks-os pályafutása hiszen a csapat a mai napon bejelentette, hogy elküldte a korábbi Arizona Cardinals-os wide receivert. Doucet mindössze öt napig volt a csapat játékosa, ezen idő alatt egyetlen edzésen vett részt és állítólag azért küldték el mert nem ment át egy fizikai felmérőn.

Egyrészt meglepő, hogy a fizikai felmérő sikertelensége miatt csak napokat követően küldenek el valakit hiszen a szerződés aláírása előtt a játékosok átesnek egy hasonló felmérőn. Másfelől hihető a magyarázat hiszen Cardinals játékosként az egész tavalyi szezonban bordasérülés és agyrázkódás hátráltatta az elkapót.

A döntést követően érthetővé vált, hogy a vezetőedző Pete Carroll miért dicsérte egész héten a negyedik körben kiválasztott újonc elkapót, Chris Harper-t. A Seahawks bajban van az elkapóival hiszen Percy Harvin hosszabb időre kidőlt csípősérülés miatt és Sidney Rice valamilyen misztikus svéd térdkezelés alatt áll.

Amennyiben nem szerződtetnek a közeljövőben elkapókat akkor biztosan sok feladat hárul majd a Golden Tate, Doug Baldwin párosra. A csapat viszont már engedheti meg, hogy ez a két elkapójuk is megsérüljön. (ha mégis megtörténne akkor a Seahawks végrehajthatna két címlapra illő igazolást amennyiben szerződtetné Chad "Ochocinco" Johnson-t és Terrell Owens-t a Cincinnati Bengals egykori Batman és Robin párosát).

(nfl.om, Fotó: seahawks.com)