Ronde Barber szerint, Schiano még visszanyerheti a bizalmat az öltözőben

Az tény, hogy Greg Schiano alaposan megcsinálta a műsort itt nekünk a holtszezonra, és azóta egyszerűen nem akar ülni a dráma a csapat körül. A helyzeten nem dobott nagyot az sem, hogy négy vereséggel indítottuk a szezont. Ronde Barber szerint azonban még nincs semmi veszve.

A tavaly visszavonult játékos, aki 16 évig szolgálta alásan ezt a franchise-t, továbbra sem került messze a foci világától, hisz a Fox Sports elemzőjeként, ott van rendszeresen a Buccaneers mérkőzésein. Barber pedig úgy gondolja, Schiano még visszanyerheti játékosai bizalmát, és akár pozitívra is fordulhat számunkra ez a szezon.

"A legjobb dolog volt, hogy elküldte Josh-t. Valahogy, valahogyan ez lett a helyzet vége. Ez a dolog már nagyon megmérgezte mindkét oldalt. Josh-t manipulálták, mindenki úgy érezte, az edző manipulálja. de én úgy érzem Greg nem az a fajta ember. Greg mindig azt akarja, ami a legjobb a csapatnak. Úgy gondolom visszanyerheti az öltözőben a bizalmat. Szeretném látni, ahogy visszanyeri azt." - mondta Barber

Természetesen Greg Schiano kap tőlünk, szurkolóktól is hideget, meleget mostanában. Azonban az minden bizonnyal tény, hogy valószínűleg nem akar rosszat a csapatnak. Hisz ha rosszat tesz a csapattal, akkor az állásával játszik. A Freeman ügy kapcsán soha nem fogjuk megtudni melyik fél mennyire hibás. Viszont tény, hogy idén sok más területen sem állja meg a helyét Greg Schiano. Egyrészről a hülye játékhívások, másrészről a fura keretmozgások. És még sorolhatnánk, de ezt bőven megtettük már korábban, és gondolom lesz még dolog a jövőben is, akár az NFLPA vizsgálódása, akár más kapcsán.

Abban viszont egyet értünk az "Örök Kalózzal", hogy mi is szeretnénk látni, ahogy nem csinál több hülyeséget, és visszanyeri az öltözőben a bizalmat. A védelmünk hétről hétre bele ad mindent, a támadó egység erőfeszítései hiányoznak igazán. A kulcs pedig ahhoz, hogy vajon elveszíti e Schiano a bizalmat, nem más lesz mint a győzelem. Hisz ez a kulcs mindenhez. Ha a csapat elkezdene végre nyerni, talán a játékosok is jobban bíznának benne. Hisz jelen állás szerint még ők maguk is megkérdőjelezik egy-egy védelmi sémánkat.

A győzelmeket pedig a pihenőhét után el is lehet kezdeni gyűjtögetni. Oda lehet vágni a Philadelphiának a tavalyi, szintén utolsó pillanatban elszenvedett vereség miatt. Ahol a sors fintoraként ismét a tavaly is adogató Nick Foles fog valószínűleg pályára lépni, miután Michael Vick (QB) térdsérülést szenvedett.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu