Négy élő mérkőzés a hatodik fordulóból

Péntek hajnalban folytatódnak az NFL küzdelmei a 6. játékhét mérkőzéseivel. A New York Giants a Chicago Bears otthonában próbál magához térni az elmúlt fordulók kudarcai után, ám a medvék híresen kemény védelme nem ad okot a bizakodásra az idén gyengélkedő óriások támadóegységének. 

Minden NFL-rajongó leesne a székéről, ha a hétvégén veszítené el veretlenségét a Denver Broncos, amely az idei szezonban gyengén szereplő Jacksonville Jaguars csapatát látja vendégül az észak-amerikai futball liga 6. játéknapján.

Denverben mindenképpen soványhúsként tekintenek az idén gyengén szereplő Jacksonville Jaguars ellen. A mindenkire veszélyes vadlovak minden bizonnyal át fognak gázolni az eddig nyeretlen jaguárokon, akik se támadásban, se védekezésben nem tudtak emlékezetest mutatni a 2013-as szezonban. Minden esetre nagyot néznénk, ha a Broncos ellen mutatnák meg erejüket.

A Meskó Zoltánnal felálló Pittsburgh Steelers pedig a másik New York-i csapat, a Jets ellen próbál rálépni a győzelmi útra, ugyanis az eddig lejátszott négy találkozójából egyet sem tudott megnyerni.

Múlt héten Cincinnattiben elveszítete veretlenségét a New England Patriots csapata, amely remek hírekkel örvendeztette meg rajongóit, ugyanis a támadóegység egyik alappillére, Rob Gronkowski ismét játékra jelentkezik a vasárnapi mérkőzésen. Ellenfelük a Denverhez hasonlóan 100%-os New Orleans Saints lesz, amely megállíthatatlanul masírozik előre vezetőedzőjük, Sean Peyton visszatérése óta. A forduló legizgalmasabb ütközetét várhatjuk ettől a két csapattól.

A hétfő esti rangadón az Indianapolis Colts látogat a San Diego Chargers-hez. Philipp Rivers-ék felemás formában játszanak az idényben, 2-3-as mutatóval az AFC West utolsó helyén szerénykednek. Eközben a csikók, remek formában vannak, fiatal irányítójuk, Andrew Luck vezetésével. Véleményünk szerint a küzdelem fog dominálni a találkozón.

6. HÉT

OKTÓBER 11. 02:25

CHICAGO BEARS - NEW YORK GIANTS (Sport1)

OKTÓBER 13. 19:00

BUFFALO BILLS - CINCINNATI BENGALS

BALTIMORE RAVENS - GREEN BAY PACKERS (Sport1)

CLEVELAND BROWNS - DETROIT LIONS

HOUSTON TEXANS - ST. LOUIS RAMS

KANSAS CITY CHIEFS - OAKLAND RAIDERS

MINNESOTA VIKINGS - CAROLINA PANTHERS

NEW YORK JETS - PITTSBURGH STEELERS

TAMPA BAY BUCCANEERS - PHILADELPHIA EAGLES

OKTÓBER 13. 22:05

DENVER BRONCOS - JACKSONVILLE JAGUARS

SEATTLE SEAHAWKS - TENNESSEE TITANS

OKTÓBER 13. 22:25

NEW ENGLAND PATRIOTS - NEW ORLEANS SAINTS (Sport1)

SAN FRANCISCO 49ERS - ARIZONA CARDINALS

OKTÓBER 14. 02:30

DALLAS COWBOYS - WASHINGTON REDSKINS

OKTÓBER 15. 02:40

SAN DIEGO CHARGERS - INDIANAPOLIS COLTS (Sport1)

Pihenőhetes: ATLANTA FALCONSMIAMI DOLPHINS

Forrás:

Sport365 - Az online sportújság

sport365.hu

Kép: blogs.denverpost.com

Címkék: alapszakasz