A Jets szerződtette a liga egyik legjobb returnerét

A New York Jets bejelentette, hogy szerződtették a szabadügynök wide receiver / kick returner Josh Cribbs-t. A 30 éves játékos fő feladata Clyde Gates pótlása lesz a speciális egységben hiszen vállsérülése miatt kedden sérültlistára került a visszahordó. Cribbs mellett a Jets szerződtette a wide receiver Greg Salas-t is a Philadelphia Eagles gyakorlócsapatából.

Cribbs személyében a liga egyik legjobb returnere csatlakozott a Jets-hez. 2005-ben draftolatlan szabadügynökként szerződtette a Cleveland Browns és az idei év márciusáig a csapat játékosa volt. Pályafutása során 12.169 visszahordott yardot szerzett, 3 alkalommal beválasztották a Pro Bowl és 2 alkalommal az All-Pro keretbe is. 2009-ben a Browns legértékesebb játékosának választották és 7 franchise rekord fűződik a nevéhez.

Cribbs bal térdén artroszkópos beavatkozást végeztek el idén. Májusban a Jets egyszer már edzésre hívta a játékost, de a general manager John Idzik akkori állítása szerint még volt teljesen egészséges. Az Oakland Raiders szerződtette végül de az edzőtábor közben elküldték. Remélhetőleg sikeresebb lesz idei második csapatánál.

(nfl.com, Fotó: rantsports.com)