Az utóbbi napok összefoglalója

- A New York Jets irányítója Geno Smith bejelentette, hogy lecserélése ellenére is kezdő lesz az Oakland Raiders elleni hétvégi mérkőzésen.

- Lábsérülését követően újra edzésbe állt a Cincinnati Bengals jobb guardja Kevin Zeitler és a hírek szerint játszani fog az Indianapolis Colts ellen.

- Vasárnap este vállsérülést szenvedett a Denver Broncos receivere/returnere Trindon Holliday. A hírek szerint nem súlyos a sérülése és játszani fog a hétvégi Tennessee Titans elleni találkozón.

- A San Francisco 49ers ellen megsérült a St. Louis Rams left tackleje Jake Long (fej) és centere Scott Wells (boka).

- A Jacksonville Jaguars elleni mérkőzést követően agyrázkódásra utaló tüneteket produkált a Cleveland Browns irányítója Brandon Weeden. Jason Campbell-nek nemrég szintén agyrázkódása volt így ha nem épülnek fel akkor a múlt héten szerződtetett Alex Tanney lehet a kezdő a következő mérkőzésen.

- A Denver Broncos a Kansas City Chiefs elleni mérkőzés végén leültette a cornerback Champ Bailey-t.

- A Minnesota Vikings running backje Adrian Peterson vasárnap este átlépte a 10.000 futott.

- Gyenge játékának köszönhetően a második félidőben lecserélték a New York Jets kezdő irányítóját Geno Smith-t. Matt Simms váltotta a Miami Dolphins elleni mérkőzésen.

- A Chicago Bears elleni mérkőzésen kiállították a Minnesota Vikings cornerbackjét Chris Cook-ot mert meglökte az egyik játékvezetőt.

- Agyrázkódást szenvedett a Minnesota Vikings irányítója Christian Ponder. Matt Cassel helyettesíti a Chicago Bears elleni mérkőzésen.

- A vezetőedző Mike Tomlin-nak a Baltimore Ravens elleni bemutatott sportszerűtlennek vélt mozdulata miatt akár Draft picket is elvehetnek a Pittsburgh Steelers-től.

- A Miami Dolphins nem futball sérültlistára tette az offensive tackle Jonathan Martin amivel véget ért a falember idei szezonja.

- Hivatalossá vált, hogy kihagyja a Jacksonville Jaguars elleni mérkőzést a Cleveland Browns irányítója Jason Campbell és így a pár napja szerződtetett Alex Tanney lesz Brandon Weeden tartalékja.

- Lábsérülés miatt kihagyja a Houston Texans elleni mérkőzést a New England Patriots wide receivere Aaron Dobson.

- Kihagyja a Kansas City Chiefs elleni mérkőzést a Denver Broncos defensive endje Derek Wolfe.

- Achilles sérülését követően edzésbe állt a San Francisco 49ers wide receivere Michael Crabtree és most már biztos, hogy pályára fog lépni a St. Louis Rams elleni mérkőzésen.

- Richie Incognito vizsgálata folytatódik így megegyezett a Miami Dolphins-al, hogy meghosszabbítják az eltiltását de továbbra is megkapja a fizetését.

- Bokasérülése miatt kihagyta a mai edzést a Cincinnati Bengals linebackere Vontaze Burfict és kérdéses a hétvégi játéka is.

- A Dallas Cowboys bejelentette, hogy meg kell műteni a running back Lance Dunbar bal térdét és a beavatkozás miatt véget is ért a játékos szezonja.

- Térdsérülés miatt kihagyta a mai edzést az Arizona Cardinals running backje Andre Ellington, de pályára fog lépni a hétvégi a Philadelphia Eagles elleni mérkőzésen.

- A New York Giants defenisve endje Jason Pierre-Paul nem fog pályára lépni a Washington Redskins elleni vasárnapi mérkőzésen.

- Bokasérülését követően edzésbe állt és pályára fog lépni a vasárnapi mérkőzésen a Chicago Bears running backje Matt Forte.

- Visszatérése ellenére egyelőre még nem fogja irányítani csapatát John Fox a Denver Broncos vezetőedzője. A hírek szerint a Tennessee Titans elleni mérkőzésen láthatjuk újra a partvonal mellett.

- A tegnapi Baltimore Ravens elleni mérkőzésen agyrázkódást szenvedett a Pittsburgh Steelers running backje Le'Veon Bell.

- Nem szükséges megműteni a Kansas City Chiefs linebackerének Justin Houston-nak a könyökét de így is ki kell hagynia 2-3 hetet.

- Az Oakland Raiders aktiválta az offensive tackle Jared Veldheer-t és ismét elküldte az újonc irányító Tyler Wilson-t.

- Egy napot követően a Seattle Seahawks elküldte a cornerback Perrish Cox-t.

- Letartóztatták a Minnesota Vikings linebackerét Erin Henderson-t is. Három hét alatt már a harmadik Vikinget vették őrizetbe.