Az utóbbi napok hírei

- A Baltimore Ravens-nél bíznak benne, hogy az idei évben először, a Minnesota Vikings ellen pályára léphet a júliusban csípősérülést szenvedett tight end Dennis Pitta.

- A Cleveland Browns mai edzésnapján megosztozott az első csapat snapjein a tartalékirányítónak szerződtetett Caleb Hanie és Alex Tanney.

- A liga 100.000 dollárra büntette a Pittsburgh Steelers vezetőedzőjét Mike Tomlin-t a hálaadásnapi incidens miatt.

- A Buffalo Bills elküldte a running back Tashard Choice-t.

- A Chicago Bears general managere Phil Emery elárulta, hogy nem szívesen használna franchise taget Jay Cutler-en a következő szezonban.

- A Dallas Cowboys defensive tacklejének Jason Hatcher-nek lejár a szerződése az offseasonban és a legutóbbi nyilatkozata szerint ki akarja magát próbálni a szabadügynökpiacon.

- A Green Bay Packers vezetőedzőjének Mike McCarthy-nak mai nyilatkozata szerint jelenleg nem hivatalos, hogy Aaron Rodgers kihagyja a hétvégi Atlanta Falcons elleni mérkőzést, de a mai edzésnapon még Matt Flynn gyakorolt az első csapattal.

- Az Indianapolis Colts hozzáadta az 53-as keretéhez a kenyai rögbisztár Daniel Adongo-t aki linebacker poszton szerepel a tengerentúlon.

- Az offensive tackle Jared Veldheer szerződése lejár a szezont követően és az Oakland Raiders már is elkezdte a szerződéshosszabbítási tárgyalásokat.

- A Cleveland Browns szerződtette a szabadügynök irányító Caleb Hanie-t.

- A hétfő esti Chicago Bears elleni mérkőzésen visszatér a Dallas Cowboys linebackere Sean Lee.

- Kiengedték a kórházból a Denver Broncos defensive endjét Derek Wolfe és a védő a héten csatlakozni fog a csapatához.

- Egyes kiszivárgott információk szerint a Seattle Seahawks csak a playoffban számít majd a wide receiver Percy Harvin szolgálataira.