Top 5 szabadügynök: védőfal

A támadó játékosokat kiveséztük, jöhet a védelem!

Defensive end (+3-4 OLB)

Need? Nehéz megmondani. Mindenképp szükség van Tuck megtartására és JPP teljes felépülésére. Ez esetben nem lehet probléma ezen a poszton, de egy új, kiegészítő játékosra szükség lehet.

1. Greg Hardy

Utóbbi két szezonjában kiváló teljesítményt nyújtott és a Carolina is mindent megtesz megtartása érdekében. Ha mégis piacra kerülne, az egyik legnagyobb győztese lehetne a szabadügynököknek.

2. Michael Johnson

Az elmúlt évben új szerződést adott a Bengals Carlos Dunlapnek és Geno Atkins-nek is, így nem valószínű, hogy Johnson is megkapja a kívánt pénzt. Az újabb franchise taget is szinte ki lehet zárni. Ő is nagyot kaszálhatna, akár a 10 millió dollár/éves szerződést is megkaphatná.

3. Brian Orakpo

A Washington marad a 3-4-es védelem mellett, Orakpo pedig tökéletesen beleillik ebbe. Továbbra is a fővárosban maradhat a játékos.

4. Michael Bennett

Testvéréhez hasonlóan ő is 2012-ben robbant be igazán a ligába és sikerült a Super Bowl győztes Seattle Seahawks-hoz igazolnia. Bennett elmondta, hogy nyitott a maradásra, de idei fizetésénél többet szeretne keresni.

5. Lamarr Houston

A Raiders szeretné megtartani Houstont és van is pénzük a sapka alatt. Ha távozni szeretne a játékos, akkor nagy érdeklődés lenne iránta a piacon.

Néhány további FA: Jason Worilds, Jared Allen, Robert Ayers, Anthony Spencer

Defensive tackle (+ 3-4 DE)

Need? Ha marad Joseph, akkor továbbra is a csapat legerősebb részét sikerül fenntartani.

1. B.J. Raji

Állítólag egy évenkénti 8 millió dolláros szerződést visszautasított már, így pedig nehéz lesz őt Green Bay-ben tartani.

2. Henry Melton

Az év elején ACL szakadást szenvedett és egyelőre kérdéses, hogy a az edzőtáborra teljesen felépülne-e. Karrierje szempontjából a legrosszabbkor jött ez a súlyos sérülés, a Bears sem biztos, hogy meg akarja tartani.

3. Jason Hatcher

A gyengélkedő dallas-i védelem üde színfoltja volt. 32 éves már, így nincs sok vissza pályafutásából, de egy vagy két jó éve még lehet.

4. Randy Startks

Ő is elmúlt már 30, így minden egyes centet ki akar facsarni következő szerződéséből, emiatt reális esély van rá, hogy távozik Miamiból.

5. Arthur Jones

Több neves szabadügynöke is van a Ravens-nek, így Jones lehet az, aki új csapatot kereshet magának.

Néhány további FA: Tony McDaniel, Pat Sims, Tyson Jackson, Paul Soliai

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: brooklynfans.com