Az utóbbi napok összefoglalója

- A Houston Texans wide receiverének Andre Johnson-nak véleménye szerint csapata eltradelheti a Draft 1/1-es választását.

- A Detroit Lions elküldte a wide reciever Nate Burleson-t.

- A New York Jets a szabadügynökpiac nyitása előtt akar hosszabbítani a right tackle Austin Howard-al.

- Michael Lombardi a Cleveland Browns korábbi általános menedzsere a New England Patriots front office-ában tevékenykedik a jövőben.

- Victor Cruz megpróbálja rábeszélni elkapótársát Hakeem Nicks-t, hogy a következő szezonban visszatérjen a New York Giants-hez.

- A legfrissebb hírek szerint a San Francisco 49ers hosszabbítani akar a wide receiver Anquan Boldin-al.

- A New Orleans Saints nagytakarítást végzett a defensében. Will Smith után elküldték a cornerback Jabari Greer-t, a safety Roman Harper-t és linebacker Jonathan Vilma-t is.

- A Cleveland Browns cornerbackje Joe Haden érvényes szerződéssel rendelkezik az idei szezonra de a csapat máris megkezdte a szerződéshosszabbítási tárgyalásokat.

- A Pittsburgh Steelers defensive edző asszisztensnek nevezte ki a csapat korábbi linebackerét Joey Porter-t. A védő korábban 8 szezonon keresztül volt a csapat játékosa.

- A New Orleans Saints elküldte a 32 éves linebacker/defensive end Will Smith-t. A védő 10 éve szerepel az NFL-ben és egész profi pályafutása alatt a Saints játékosa volt.

- A Denver Broncos elnöke Joe Ellis bejelentette, hogy három évvel meghosszabbították John Elway szerződését és a general manageri feladatokat is a csapat korábbi irányítója fogja ellátni a jövőben.

- Brandon Weeden kijelentette, hogy el akarja hagyni a Cleveland Browns csapatát. A szakértők véleménye szerint a két évvel ezelőtti elsőkörös irányító a Cardinals, a Texans vagy a Buccaneers csapatánál folytathatja a pályafutását.

- Könyöksérülése miatt meg kell műteni a Dallas Cowboys defensive endjét DeMarcus Ware-t.

- A linebacker Karlos Dansby reménykedik benne, hogy a következő szezonban is az Arizona Cardinals játékosa lesz.

- A Cleveland Browns ma bejelentette, hogy elküldte a franchise vezérigazgatóját Joe Banner-t és a general manager Michael Lombardi-t. Továbbá az eddig GM asszisztens Ray Farmer-t azonnali hatállyal kinevezték general managernek.

- Az Indianapolis Colts a Cleveland Browns korábbi vezetőedzőjét, Rob Chudzinski nevezte ki a vezetőedző Chuck Pagano speciális asszisztensének.

- A Tampa Bay Buccaneers szerződtette a Philadelphia Eagles korábbi irányítóját Mike Kafka-t.

- A Kansas City Chiefs elküldte a tavalyi offseasonban szerződtetett cornerbackjét Dunta Robinson-t.

Képek: upi.com, nydailynews.com, wwltv.com, sportspyder.com