Top 5 szabadügynökök: linebackerek

Újabb leendő szabadügynökökkel ismerkedhettek meg, ezúttal a linebackerek vannak soron. Need? Minden Beason maradásán múlik. Ha marad, megoldottnak tűnik a pozíció. Ugyan Spencer Paysinger és Jacquian Williams nem egy elit játékos, de korrekt teljesítményre képesek.

1. Karlos Dansby

Öreg ember nem vén ember, bizonyította ezt az Arizonába visszatérő játékos. Összegyűjtött egy rakat szerelést, többször is elkapta az ellenfél irányítóját és átadásaikra is veszélyt jelentett. Ilyen egy sokoldalú LB!

2. Brandon Spikes

Szinte biztosan távozik a Patriots-tól és tutira akad rá vevő. A legjobb korban van, jól is szerepelt idén, a futás ellen remekel (igaz a passzjáték ellen nem a legjobb).

3. Donald Butler

Nála ellenkező a helyzet, a Chargers valószínűleg megtartja játékosát.

4. Daryl Smith

Dansby-hoz hasonlóan ő is másodvirágzását éli, súlyos sérülés után új otthonra talált Baltimore-ban. Vissza szeretne térni a Ravens-hez.

5. Perry Riley

London Fletcher mégsem akar visszavonulni és egy rájátszásra esélyes csapathoz szeretne távozni, így szükséges lenne Riley-t megtartania a Redskins-nek. Állítólag Dannell Ellerbe pénzét szeretné (5 év, 34,75 millió dollár).

Néhány további FA: Wesley Woodyard, Arthur Moats, London Fletcher

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu