Bobby Rainey egy évet hosszabbított

A Tampa Bay Buccaneers újra aláírt, eredetileg sokadik számú running back-jével, Bobby Rainey-vel. Akinek exclusive-rights free agent-ként nem volt sok más választása. Ugyanis bármilyen szerződéssel kínálja őt meg a csapat, el kellett azt fogadnia. És bár a szerződés részletei nem láttak napvilágot, az egészen biztos, hogy a lehető legalacsonyabb összegű megállapodás született a futóval.

Rainey tavaly került hozzánk, a hetedik héten, miután Doug Martin vállsérülése véget vetett szezonjának, és Mike James-t is elvesztettük egy bokatörés miatt. Így lehetett, hogy Rainey lehetőséghez jutott. És sikerült is a csapat teljesítményéhez hozzájárulnia 532 yarddal, 137 próbálkozásból, 5 touchdownnal, és 11 elkapással is. Rainey nem igazán mutatkozott a jövő nagy tehetségének, mondjuk mindezt úgy, hogy franchise rekordot is döntött. Azonban azokon a mérkőzéseken tudott teljesíteni, ahol a fal is előtte. Egyébként beleszürkült a középszerűségbe. De mint második, esetleg harmadik számú futó igazán megállja a helyét. Főleg, egy olcsó szerződéssel.

Talán az egyetlen pozíció a running back, ahol még nem jött szóba az erősítés, sem a szabadügynök-piacot, sem a draftot említvén. Hisz a névsorban ott található Doug Martin, Mike James, Bobby Rainey, Jeff Demps, és Michael Smith is. A keretmélység itt valóban megfelelő, és Lovie Smith-nek, valamint stábjának talán emiatt nem kell fájjon a feje. Főleg most, hogy Rainey is újra aláírt.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com