Mike Williams-t combon szúrták

A Tampa Bay Buccaneers elkapója Mike Williams leginkább ökörségei révén hallat magáról az idei holtszezonban. Most itt az újabb. Mely ökörségnek ugyan ökörség, de már túlmegy a vicc kategória határain, hisz akár az elkapó életébe is kerülhetett volna.

Történt ugyanis, hogy vasárnap délután a játékost combon szúrták, tudhattuk meg a Hillsborough megyei seriff hivatalából. Mike Williams kórházba került, a rendőrség pedig testvérét próbálta meg előállítani kihallgatás céljából, ugyanis ő lett az ügy első számú gyanúsítottja.

A Buccaneers a következő nyilatkozatot adta ki az ügyben:

“Tisztában vagyunk a helyzettel, ami Mike Williams körül kialakult. Együttműködünk a hatóságokkal, hogy további információkhoz juthassanak. Jelenleg eléggé korlátozottak az ismereteink az üggyel kapcsolatban, de most a legfontosabb Mike Williams biztonsága. Kommentálni fogjuk az esetet, amint több információval rendelkezünk.”

Mike Williams halmozta a hülyeségeket ebben a holtszezonban, és nem igazán sportolóhoz méltó cselekedetei, és magatartása miatt került mostanában a címlapokra. Az új general managerünk, Jason Licht már figyelmeztette Williams-t, hogy a pályán kívüli tevékenységeivel, jó lenne ha lekerülne a címlapokról. Az pedig most kérdéses, hogy mindezek után mi lesz az új vezetőség terve a játékossal. Az elkapó ebben az évben még viszonylag szolid összeget, 1,8 milliót keresne. De szerződésének hosszabbítása miatt jövőre már 6,2 millióra rúg az összeg. 40,25 millió dolláros, hat éves szerződéséből több mint 9 millió garantált összeg. Így elég bajos lenne tőle megválni. Hacsak nincs valamiféle kitétel a szerződésében, magatartására vonatkozólag. Bár nem hiszem, hogy azért fel lehetne valakinek bontani, mert combon szúrták. Az biztos, ha Williams így folytatja, előbb vagy utóbb meg fognak tőle válni.

Mike Williams-t egyébként azóta kiengedték a kórházból, állapota pedig nem életveszélyes.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com