Giants media session

Számos új játékosunk a mikrofon elé állt és a jelenlegi helyzetről kérdezték őket az újságírók. Most a lényeget elolvashatjátok magyarul is.

J.D. Walton elmondta, hogy jelenlegi egészségi állapotával nincs probléma, bevethető  és játékra kész. Elmondta, hogy nincs probléma a második körös center drafttal, némi versenyre mindig szükség van. Azzal folytatja, hogy a falemberek között Snee a főnök, őt követik játékostársai. Tökéletesen megbíznak Manningben is, aki két Super Bowlt nyert már és tudja mit csinál.

A leendő left guard, Geoff Schwartz azt nyilatkozta, hogy a labdától valószínűleg gyorsan fog szabadulni irányítónk.

Weston RIchburg elmondta, hogy kezdetben meg kell küzdenie céljai eléréséért (vélhetően a kezdő pozícióért).

Dominique Rodgers-Cromartie érkezésében nagy szerepe volt régi-új csapattársának, Antrel Rolle-nak és az edzői stábnak is.

Odell Beckham Jr. számos elemet elnézett Cruz játékából, amiket próbált alkalmazni is. Örül, hogy csapattársak lettek. Rueben Randle-vel már korábban is egy csapatban játszottak, most pedig egymás vetélytársai lehetnek majd.

Andre Williams örül a lehetőségnek amit kapott és készen áll a fejlődésre. Úgy gondolja stílusa tökéletesen illik a csapatéhoz.

Nat Berhe számára Antrel Rolle a példakép és ő az akit követni szeretne.

Ryan Nassib az új stratégiáról azt mondta, hogy a cél a "támadás". Terve, hogy ő legyen az első számú csereirányító, amiért nagy harc lehet majd.

Az új CBA szabályainak köszönhetően felgyorsult az újoncszerződések megkötése, így több rookie is kézhez kapta első kontraktusát. Ezeknek becsült összegei a következőek:

Odell Beckham Jr. 4 év/10,4 millió $ (5. éves opció)
Andre Williams 4 év/2,6 millió $
Nat Berhe 4 év/2,4 millió $
Devon Kennard 4 év/2,3 millió $
Bennett Jackson 4 év/2,3 millió $

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: bleacherreport.com

Címkék: newyorkgiants