Kanadai falemberrel írt alá a Panthers

A kanadai offensive tackle, David Foucault erős benyomást gyakorolt az edzőkre a rookie minicamp-on, és ő lett az első próba játékos, akit leigazolt a Carolina Panthers 2014-ben.

"Hosszú karjai vannak, és van egy kedves akcentusa," mondta Ron Rivera. "Bemutatott néhány szép dolgot. Nagyon sportos. Ami igazán szép, az az, hogy (a támadófal edző John Matsko és Ray Brown) megpróbálták rávenni, hogy megcsináljon bizonyos dolgokat és ahogy itt dolgozott, - egy kicsit másképp nyilván - úgy tűnt, hogy képes lesz megcsinálni ezeket a dolgokat. Nagyon érdekes a számunkra."

További rostert érintő változás, hogy a Panthers megvált a tackle Travis Bond-tól, a guard Michael Jasper-től és a guard Phillipkeith Manley-től. Bond két mérkőzésen játszott, kihagyott két meccset és három alkalommal volt inaktiv a Carolina-ban tavaly, miután szabad ügynökként aláírt a Minnesota gyakorló csapatából november 13-án. Jasper az egész 2013-as alapszakaszban (kivéve az első hetet és a rájátszást) a Panthers gyakorló csapatában szerepelt. Manley csatlakozott a csapathoz korábban holtszezon, mint a szabad ügynök.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu