Rivera az elkapókról

A wide receiver poszt is érdekes keveréke a veteránoknak és a legígéretesebb tehetségeknek - és sok van belőlük. Rivera megemlítette néhányukat az OTA-n is.

"De'Andre Presley nagyon szép munkát végez." mondta a korábbi Appalchian State kiválóságáról. "Egy fiatal játékos, az elmúlt évben hoztuk a gyakorló csapatba, ahol mindent megtett értünk. Már elkapóként tekintünk rá, és villog a slot elkapásokban. Megakadt rajta a szemem."

Presley cornerback volt a gyakorló csapatban tavaly, miután játszott corner, wide receiver és irányító poszton is az egyetemen.

Rivera a Charlotte-i születésű és egykori Wofford-i elkapót, Brenton Bersin-t is dicsérte, aki szintén a gyakorló csapatban szerepelt tavaly.

"Megvan a képessége hozzá, meg tudja csinálni, ami néhány fickónak eltart egy kis ideig." mondta Bersin-ről, aki részt vett 2012-ben a Panthers edzőtáborán. "Wofford-ból jött, amely hírhedt, fantasztikusan jól futó csapat, és jól blokkolt nekik. Tudjuk, hogy képes blokkolni, és megtanulta, hogyan kell futni az útvonalakat. Nagyszerű munkát végzett. Ő lesz az egyik posztért versengő játékos, csakúgy mint De'Andre Pressley."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu