Panthers poszt preview: Tight ends

Panthers-nél tudják, hogy mire számíthatnak a folyamatosan produktív csoport vezetőtől, Greg Olsen-től, de ki fog szerepelni mögötte?

Az újonnan megszerzett szabad ügynökök és az visszatérők között a Panthers-nek lesz néhány érdekes lehetősége tight end poszton a 2014-es szezonban.

Visszatérők:

Greg Olsen

Vezette a Panthers-t karrier csúcsot jelentő 73 elkapással tavaly, megdöntve az általa 2012-ben felállított csapat rekordot (69). 816 yardot és hat touchdownt szerzett. A Top10-ben szerepel a tight end-ek között elkapások (hatodik), yard-ok (nyolcadik), és elkapott TD-k tekintetében (nyolcadik) az NFL-be történő 2007-es belépése óta. Minden helyzetben használható, és csak ritkán jön le a pályáról. Ismét lehet rá számítani a passzjáték során.

Richie Brockel

A sokoldalú Brockel a negyedik évét kezdi a Panthers-nél, miután tight end, full back, és speciális csapattag is volt tavaly. 16 mérkőzésen játszott, futott egyszer egy yard-ot és volt egy elkapása 12 yard-ért.

Brandon Williams

Szabadügynökként igazolt az előző holtszezonban és kilenc mérkőzésen játszott, a speciális csapatban tackle poszton. Kosárlabdázott a Portland Bible College-on. Két szezonja volt az Oregon egyetemen, de nem játszott senior-ként, miután keskeny gerinc-csatornát diagnosztizáltak nála és beépítettek egy lemezt a hátába.

Legutóbbi igazolások:

Ed Dickson

Korlátlan szabadügynökként négy év után hagyta ott a Baltimore Ravens-t. 14 mérkőzésen kezdett 2013-ban a sérült Dennis Pita helyén és 25 elkapással 273 yardot és egy TD-t szerzett. Karrierje során 111 elkapással 1178 yardot és hét touchdownt szerzett.

Mike McNeill

Szabadügynökként három év és 28 mérkőzés után hagyta ott a St. Louis Rams-t. Öt elkapással 36 yard-ot szerzett az előző két szezonban, de elsősorban blokkoló tight end-ként szerepelt. Beállította az iskolai rekordot Nebraska-ban, mint a legtöbb karrier elkapás egy tight end-től (82).

D. C. Jefferson

Az Arizona Cardinals hetedik körös választása négy mérközésen játszott újoncként mielőtt lemondtak róla. Szabadügynökként került a Carolina-hoz, ebben a holtszezonban, miután részt vett egy rövid felmérésen a Panthers gyakorló csapatánál. 50 mérkőzésen 43 alkalommal volt kezdő a Rutgers-nél, miután irányítóból tight end lett elsőéves korában.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu