Véget ért a keretszűkítés, a Bucs kirakta az összes visszahordót a csapatból

Tegnap meglepő módon a keretszűkítés áldozata lett, az immáron 2009 óta a Tampa Bay Buccaneersnél tevékenykedő Connor Barth. És kevésbé nem meglepő módon a nemrég még a kezdő guard pozícióért harcoló Jamon Meredith is. Ma reggelre azonban megtörtént az 53 főre történő szűkítés, és bizony hazudnánk ha azt mondanánk, nem értek minket meglepetések.

Talán a “leghangosabb” az Jeff Demps távozása volt. Hisz a Schiano – Dominik érában áldoztunk rá egy kiváló futót, és ahogy utólag kiderült, ez is annak a letűnt korszaknak egy tök fölösleges, és hibás döntése volt. Jeff Demps sebességével hívta fel magára a figyelmet. Az előszezon során pedig sok dicsérő szó is érte őt. Mi szurkolók egyedül talán a Redskins elleni találkozón láthattunk belőle többet. Ott is robbanékonyságával tűnt ki a pályán, de ezt leszámítva valóban semmi extra. Viszont egy visszahordót is veszítettünk a személyében. Hisz Demps, az elkapó, és futó feladatok mellett leginkább ezt gyakorolta nálunk az előszezonban. A döntés érdekes, hisz Lovie Smith, Mike James, és Charles Sims mellett döntött Demps ellenében, pedig jelenleg mindkét futó sérült.

A fura döntések sorozatának ez sem vetett véget. Hisz tegnap Solomon Patton is távozott. A hír hallatán úgy általában legyintenénk egyet, hogy istenem, hát van ilyen. De szemfüleseknek máris feltűnhet, hogy ezzel a lépéssel, máris mind a két visszahordónkat kiraktuk a csapatból. Annak aki pedig itt Eric Page-re asszociálna, annak eszébe juttatom, hogy ő még a 75 fős keretszűkítést sem érte meg. Így egy dolog megint biztossá vált, a jövő évi szezont egy olyan visszahordóval fogjuk elkezdeni, aki vagy egy percet sem gyakorolta ezt korábban, vagy egy percet sem gyakorolta ezt a Buccaneers csapatával. Lovie Smith pedig korábban többször is nyilatkozta már, hogy mennyire fontos feladatnak tartja, hogy a kick illetve punt returner szerepét minőségi játékos töltse be. A kérdés már csak az, hogy esetleg Bobby Rainey-re esik-e választás, vagy Robert Herronra? Esetleg érkezik majd hozzánk valaki?

A következő meglepetést Major Wright cutolása jelentette. Hisz személyében egy kezdő potenciállal rendelkező backupunk volt safety pozícióban. Ráadásul az előszezon során sem játszott rosszul. Állítólag könnyebb hátsérüléssel bajlódott. Lehet nem is volt az olyan könnyed, vagy esetleg csak többet láttak az edzők Bradley McDougald-ban? Nem hinném…

Íme tehát a keretből kitett játékosok teljes névsora. Azt azonban ildomos nem elfelejteni, hogy valószínűleg még ezek után is lesznek érkezők és távozók a csapatnál. Hisz például a visszahordó személye továbbra sem megoldott.

DE Ronald Talley

DT Matthew Masifilo

RB Jeff Demps

QB Mike Kafka

WR Solomon Patton

S Major Wright

TE Cameron Brate

CB Keith Lewis

FB Lonnie Pryor

LB Ka’lial Glaud

DE T.J. Fatinikun

LB Nate Askew

CB Kip Edwards

DE Larry English

K Connor Barth

CB Marc Anthony

LB Nate Askew

T Edawn Coughman

CB Anthony Gaitor

OL Jeremiah Warren

OL Jamon Meredith

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com