A Dolphins sérültlistára tette Dannell Ellerbe-t

A Miami Dolphins vezetőedzője Joe Philbin tegnap bejelentette, hogy sérültlistára tették a csapat kezdő linebackerét Dannell Ellerbe-t. A védő csípősérülést szenvedett a vasárnapi New England Patriots elleni győztes mérkőzésen. A lista miatt így már biztosan nem fog pályára lépni az idei szezonban.

Ellerbe a tavalyi szabadügynökpiac egyik legkeresettebb linebackere volt és végül a Dolphins ötéves, 35 millió dolláros szerződését fogadta el. A szerződés 6 millió dollárt garantál számára az idei szezonra és összesen 7.425.000 dollárt foglal el a fizetési sapkából.

Az újabb linebacker kiesése igen rossz hír a Dolphins számára, hiszen Philip Wheeler hüvelykujjsérülés miatt pályára sem tudott lépni míg Koa Misi bokasérülést szenvedett a találkozón és nem tért vissza a pályára.

Philbin továbbá bejelentette, hogy Ellerbe helyére szerződtetik a 26 éves belső linebacker Kelvin Sheppard-ot. Sheppard a tavalyi szezonban az Indianapolis Colts játékosaként 15 mérkőzésen lépett pályára, 46 tacklet és 1 sacket szerzett.

(nfl.com, Fotó: dailydolphin.blog.palmbeachpost.com)