Tolbert a sérült tartalék/kijelölt visszatérés listán

A fullback Mike Tolbert a sérült tartalék/kijelölt visszatérés listára került, ami azt jelenti, Tolbert biztosan nem játszik a Carolina 13. heti, Minnesota-i vendégjátéka előtt. Panthers Tolbert pótlására a gyakorló csapatból igazolta le a linebacker DJ Smith-t.

Tolbert hajszálrepedés szenvedett a bal térdében vasárnap, a Pittsburgh Steelers elleni vereség során és a vezetőedző Ron Rivera már akkor elmondta, hogy Tolbert kihagyja az e heti, Baltimore Ravens elleni mérkőzést.

Tolbert mind a 35 meccsen játszott, mióta a Panthers-hez igazolt 2012-ben, lassan indult az idei szezonja, mindössze 10 yardot futott 14 kísérletből, de szerzett nyolc elkapással 59 yardot. Összességében a Carolina csapataban Tolbert 554 yardot és 12 TD-t szerzett 169 futásból, és 62 elkapásból van 511 yard-ja és két TD-je.

Ez az első alkalom, hogy a Panthers sérült tartalék kijelölt visszatérés listára helyez egy játékost, a 2012-ben hatályba lépett megjelölést egy játékosnál lehet alkalmazni a szezonban, akinek olyan komoly sérülése van, hogy legalább hat hétig sérült lesz. A játékos visszatérhet az edzéshez hat héttel azután, hogy a listára került, és az aktív keretbe nyolc hét után kerülhet.

Smith, a Charlotte-i születésű és Appalachian State-en végzett játékos, egy nappal azután csatlakozott a gyakorló csapathoz, hogy a végső keretszűkítésnél kimaradt a csapatból.

A 2011-es hatodik körös Green Bay választás, Smith 22 meccsen játszott, kilenc alkalommal kezdőként a Packers-ben 2011-ben és 2012-ben, és játszott egy meccsen a Houston Texans-ban tavaly.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu