Brandon Magee IR listán, Jason Williams a csapatban

Egy linebackerrel is szegényebbek lettünk, miután Brandon Magee is megsérült a Lions elleni találkozón. A csapat IR listára is helyezte a játékost, ezzel szezonja véget ért. 

Magee helyettesítése végett szintén egy linebackerrel írtak alá, Jason Williams-szel. Játszott korábban a Dallas Cowboys, a Carolina Panthers, és a Philadelphia Eagles csapataiban. Összesen 57 mérkőzésen, amióta 2009-ben a ligába került, harmadik körös draft pick-ként. Egészen múlt hétig még a Carolina keretében volt, a speciális egység tagjaként, majd egy blokkolt rúgás okozta a vesztét, és elengedték őt Carolinából.

Williams jó atléta hírében áll, és valószínűleg a Bucs amúgy is nagyon gyenge speciális egységének a tagja lesz rögtön. De jelenlegi állás szerint akár a kezdő erős oldali linebacker pozíciót is megkaparinthatná magának a csapatban. Főleg a jelenlegi csúfos helyzetben. Mason Foster ugyanis achilles sérülést szenvedett, Lavonte David pedig agyrázkódást. Brandon Magee ugye most került a sérült tartalékok listájára. Így mindössze Danny Lansanah, Dane Fletcher, és Orie Lemon maradtak egészséges linebackerek a Tampa Bay keretében.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com