Norman a frusztrációból táplálkozott

A vasárnapi, Tampa Bay Buccaneers elleni győzelem után a cornerback Josh Norman az öltözőben egy pillanatnyi undorral az arcán beszélt.

Mérges volt a 8 yardos touchdown miatt, amit az újonc elkapó Mike Evans szerzett az első negyedben.

"Olyan ideges vagyok a játék miatt." mondta Norman. "Tudom, hogy jobb vagyok ennél."

Evans megfutotta az útvonalat, és az irányító Josh McCown dobása tökéletesen elszállt Norman felett, egyenesen az end zone sarkában álló, több mint 2 méter magas wide receiver kezébe.

Vajon Norman játszhatott volna ennél a dobásnál jobban is?

"Igen, és tudja ezt." mondta Ron Rivera. "Megpróbálhatta volna jobb helyzetbe hozni magát, és megcsinálni a játékot."

"Jó helyzetben voltam, de befelé fordultam vissza. Egy ilyen fickó ellen a külső vállán kell játszani. Megcsinálta a játékot. Annyira ideges és csalódott vagyok emiatt." mondta Norman.

Az Evans touchdown elkapása utáni frusztráció Norman-t egy fantasztikus egyéni teljesítményre ösztönözte.

Evans-t nyolcszor vették célba de mindössze két elkapása volt 13 yardért - ez a szezonban a leggyengébb eredménye a Buccaneers 2014-es első körös választásának.

"Furcsa módon, talán a legjobb dolog, ami történt (Norman-nel), az az, hogy megverték az első játékban." mondta Rivera. "Mert onnantól kezdve nagyon jól játszott."

Norman mindig is nagy várakozással tekint magára, és elkezdte elérni a kitűzött céljait a Carolina 1. számú cornerback-jeként harmadik NFL szezonjában.

"Josh Norman valóban fejlődött abban, amit csinálunk, és ahogyan csináljuk." mondta Rivera. "Kezdjük látni a gyümölcsét a nehéz munkának."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu