Hogyan élik meg a játékosok a szezon végét?

A Carolina Panthers szezonja véget ért szombat este Seattle-ben, de ettől a nap még felkelt vasárnap Charlotte.

A játékosok hazatértek egy rövid időre, majd visszatértek a stadionba hat órával később, hogy kitakarítsák az öltözőszekrényeiket és mindenki a maga útjára indult.

Itt van, mit mondtak néhányan a hullámzó szezont követően, amely tartalmazott egy hat-meccses vereség sorozatot, egy öt meccses győzelmi szériát, a második egymást követő NFC South címet és a franchise első playoff győzelmét kilenc év után.

LB Thomas Davis: "Csináltuk a dolgunkat, mindent beleadtunk. A végén, ha megnézed ezt a szezont, azt hiszem, van egy csomó dolog, amire tudunk építeni. A szomorú az egészben az, amikor körülnézel az öltözőben, tudod, hogy soha nem játszol néhány sráccal újra. Ez a valósága ennek az üzletágnak. Imádom ezt a csapatot. Imádom az összes testvérem ebben az öltözőben. Nehéz a szezon vége."

CB Josh Norman: "Arra számítottam, hogy játszunk a jövő héten. Ez az, amit kapsz - szemetes zsákok a következő napon. Ez egy kemény pirula... Nem akartam, hogy vége legyen."

RB Jonathan Stewart: "Volt egy csomó jó és rossz dolog és egy csomó szerencsétlen helyzet ebben az évben. De rájátszás helyzetbe hoztuk magunkat, és ez sokat elárul a csapatról."

K Graham Gano: "Azt hiszem, ez megmutatta, hogy milyen karakterű a csapatunk. 3-8-1-el is álltunk idén, és mindenki azt mondta, milyen szörnyűek voltunk. Aztán bejutottunk a rájátszásba. Azt hiszem, egy csomó ember száját befogtuk. Ez jó érzés volt, de most építeni kell rá. Mindenki meg akarja nyerni a Super Bowl-t."

S Tre Boston: "Őrület volt, ahogyan kezeltük a csapásokat, és mindent, ami ebben a szezonban történt. Ez egy olyan dolog, hogy nem tudod elhinni, hogy a végéhez közeledik, mert annyira lendületben voltunk. Jól játszottunk, teljes erőbedobással. Váratlanul ért véget, de tettünk egy lépést. A jövőbe nézünk."

LB Luke Kuechly: "Az összes ismerős, az összes srác, akikkel együtt voltál a szezon kezdete óta. Ez az a rész, ami hiányzik. Hiányoznak a többiek, hiányzik az öltöző, hiányzik az edzés. Hiányzik a foci. De ez gyorsan megy. Még mielőtt gondolnád, itt leszünk és újra készen állunk majd."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu