A Panthers hosszabbított a guard Chris Scott-tal és elengedte a safety Thomas DeCoud-ot

Három héttel a szabadügynök piac nyitása előtt a Panthers már leigazolta az egyik potenciális szabadügynököt, miközben egy másik játékost szabadügynökként elengedett.

Carolina ujabb egy évre leigazolta a guard Chris Scott-ot, aki korlátozott szabadügynök lett volna az új bajnoki év elején, március 10-én. A csapat továbbá elengedte a hét éves veterán safety Thomas Decoud-ot, aki azonnal szabadon igazolható lett bármelyik csapat számára.

Scott hét meccsen kezdett jobb oldali guard-ként és egyszer bal guard-ként 2013-ban, de tavaly a végleges keretszűkítés előtt elküldték. A Panthers azonban visszahívta október közepén, a támadófalat érintő sérüléseket követően, és értékes tagja lett a csapatnak - az utolsó kilenc alapszakasz mérkőzésből nyolc alkalommal játszott és pályára lépett mindkét rájátszás meccsen.

A Pittsburgh Steelers a 2010-es NFL Draft ötödik körében választotta ki a Tennessee játékosát, aki időnként küzdött azzal, hogy a legjobb fizikai állapotban maradjon, de lenyűgözte a Panthers edzői stábját a tavalyi visszatérésekor mutatott felkészültségével.

Míg Scott erős befejezést produkált 2014-ben, Decoud szerepe csökkent. A Carolina az elmúlt holtszezonban igazolta, miután az Atlanta Falcons elengedte, Decoud pedig az első 12 meccsen 11 alkalommal kezdett, mint free safety, egy meccsről hiányzott combhajlító sérülés miatt. De nem volt jelentős tényező az alapszakasz utolsó hónapjában, vagy a rájátszásban, miután az újonc Tre Boston lett a kezdő.

Decoud a szezont 46 tackle-el, egy interception-nel és két levédekezett passzal fejezte be.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu