Panthers Mock Draft 4.0

A legtöbb Mock Draft az első fordulóra összpontosít.

Vannak azonban kivételek, és ezen a héten mélyebbre ásunk egy kicsit, hogy megnézzünk néhány Mock Draft-ot, amelyben a Panthers első (25.) és második fordulós (57.) lehetséges választásairól lesz szó.

Miami OT Ereck Flowers és Ohio State WR Devin Smith

Eric Edholm, Yahoo.com

Ez nem meglepő megközelítés, rámutatva, hogy a Panthers mire fog összpontosítani mindkét fordulóban, kezdve a sok megfigyelő szerint kritikusabb kérdéssel.

Edholm szerint Flowers-nek van néhány dolga, amitől meg kell tisztítani, de "ő egy tüzes versenyző, aki hozhat egy adag aljasságot a Panthers első sorába." Smith, aki a Carolina első körös választása is lehet, Edholm szerint segíthet a Panthers-nek a mély passzok fenyegetettsége miatt Greg Olsen és Kelvin Benjamin játékán.

Arizona State WR Jalen Stron és Oregon OT Jake Fisher

Jeremy Igo, CarolinaHuddle.com

Igo szintén az offensive tackle és wide receiver posztot erősítené, azonban elkapóval kezdené. A tackle Michael Oher és a wide receiver Ted Ginn Jr. leigazolása után bármi lehetséges az első két fordulóban - a vezérigazgató Dave Gettleman is erre törekszik.

"Strong sok Carolina Panthers szurkolót Moose-ra emlékezteti." írja Igo, hivatkozva a Panthers nagyszerű elkapójára, Muhsin Muhammad-ra. "Fisher nem annyira jó fizikumú, hogy első körös tackle legyen, de egy igazi amerikai foci játékos. ... Nem mellékesen megszokta, hogy kell védeni egy mobil QB-t, és ez megkönnyíti a Panthers dolgát."

Florida OT D.J. Humphries és Oregon OT Jake Fisher

Dan Kadar, SBNation.com

"Ez így van, két támadó tackle a Panthers-nél." írja Kadar.

Ez vajon praktikus? Nos, gondoljunk csak vissza, 2013-ban Gettleman és a Panthers a defensive tackle Star Lotulelei-t választotta az első fordulóban, és a defensive tackle Kawann Short-ot a második fordulóban. Milyen jól teljesítenek eddig.

"Egy olyan játékos, mint Humphries," Kadar szerint: "lehet a Carolina baloldali tackle-je a jövőben."

Louisiana State OT La'el Collins és Nebraska RB Ameer Abdullah

Charlie Campbell, WalterFootball.com

Campbell korábban is említette Collins-t egy Mock Draft során, de most egy érdekes párosítással hozta össze. "Hatékony" és "sokoldalú" a leggyakrabban használt szavak Abdullah esetében, aki a Cornhuskers minden idők legjobb futója, négy alkalommal is elérte a 200 yardot tavaly, képes elkapni a labdát a backfield-en, valamint a kick és punt rúgásoknál.

"Abdullah nem a legnagyobb back," írja Campbell, "de a Cornhuskers igáslova volt."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: catscratchreader.com