A csapat több mint fele megjelent a pihenőnapon

Amikor a vezetőedző Ron Rivera bejelentette a "Victory Monday"-t, az irányító Cam Newton olyan boldognak tűnt, mint senki más.

De hétfőn Rivera mégis látta Newton-t - és a csapat több mint felét.""Victory Monday"-t adtam nekik, de a srácok bejöttek. Körülbelül 35 srác jött be." mondta Rivera.

"Az irányító bejött ma, hogy tanuljon, és egy csomó srác is bejött Luke-al (Kuechly). Ezek azok a dolgok, amiket meg kell tenni, ha azt szeretnéd, hogy készen állj a következő meccsre. Nem kell megtenni, de hajlandónak kell lenni rá. Ez az, ami megvan most - egy csoport, akik hajlandóak megtenni a dolgokat."

Rivera pihenőnapot adott hétfőre, elismerve a vasárnapi 27-10-es győzelem során mutatott erőfeszítést, valamint megelőlegezve a csapat igényeit. A vasárnapi Washington-i meccs után a Thanksgiving Day következik Dallas-ban, a 9-0-al álló Panthers három meccset játszik 12 nap alatt.

"Azt akarjuk, hogy a játékosok megfiatalodjanak minden héten, próbáljuk megtalálni a módját a feltöltődésnek." mondta Rivera. "Fontos, hogy hogyan érzik magukat, amikor eljön a meccs napja. Eddig már jók voltunk ebben, és továbbra is megpróbáljuk megtalálni a módját, hogy biztosan kipihentek, rehidratáltak és figyelmesek legyenek a következő meccsen."

Amellett, hogy a játékosok döntöttek úgy, hogy bemennek hétfőn, hogy mentálisan felkészüljenek a következő meccsre, a fizikai felkészültségen is sok múlik. Rivera elmondta, hogy a futó Fozzy Whittaker és Mike Tolbert, a cornerback Charles Tillman és az elkapó Ted Ginn Jr. is kisebb sérülést szenvedett a Titans ellen, de mindenkinek van mivel foglalkozni minden héten.

"Viszonylag jól jöttünk ki a meccsből. Van néhány duzzanat és sérülések és zúzódás, és ez a kevésbé elbűvölő része." mondta Rivera. "Látod a srácokat a pezsgőfürdőben, a srácokat a jeges vízben, amint extra kezelést kapnak. Valószínűleg 10 srác jön majd vissza két-három óra körül egy kis extra kezelésre, és lesz néhány srác itt holnap a hivatalos szabadnapján, hogy kapjon egy kis kezelést."

Rivera azt mondta, hogy a két kezdő, akik nem tudtak játszani a Titans ellen, továbbra is a combhajlító sérülés után lábadoznak. A bal guard Andrew Norwell, aki kihagyta az utolsó két meccset, talán edzeni fog egy keveset szerdán. A defensive end Charles Johnson, aki a sérült tartalék listára került a 3. héten, a múlt héten visszatért az edzésekhez, és a Cowboys elleni meccsen vissza is térhet a pályára.

"Andrew talán kap egy lehetőséget dolgozni egy kicsit szerdán, hogy megnézzük, hol tart. Ez fogja meghatározni, hogy mennyi munkát kap csütörtökön." mondta Rivera. "Charles szépen halad, az oldalvonal mellett dolgozik, és felkészül a visszatérésre. Remélhetőleg visszakapjuk a jövő héten, készen."

Johnson kifizette az útiköltséget, hogy ott lehessen a Panthers utolsó két idegenbeli meccsén, ez pedig a másik oka annak, hogy sok játékos jelent meg a Bank of America Stadium-ban a bónusz pihenőnapon.

"Szeretik egymást." mondta Rivera. "Ez egy lehetőség számukra, hogy továbbra is kötődjenek egymáshoz, mint csapat, és mint fiatal férfiak."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: charlotteobserver.com