Beharangozó: Panthers vs. Redskins

A Panthers következő kihívója úgy érkezik, hogy a szezon legjobb teljesítményére építve kereshetik a csapatukat.

A Washington (4-5) dominált idegenben a 47-14-es győzelem során a New Orleans ellen múlt vasárnap.

Az irányító Kirk Cousins pályafutása legjobb meccsét játszotta, 324 yardot és négy touchdown-t passzolt, amivel kiérdemelte az NFC Offensive Player of the Week kitüntetést.

"Egy érdekes csapat, amely elkezdett dolgozni a fejlődésen." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Az vagy, ahogy játszol, ők pedig szereztek egy csomó pontot. Védekezésben azt hiszem, kezdenek önmaguk lenni. Nagyon agresszívek. Cousins szép munkát végzett. Egy olyan csapattal állunk szemben, amely egy nagy győzelem után van, és érdekes lesz figyelni, mi lesz ebből."

Mind a négy Washington győzelem hazai pályán született ebben a szezonban. Most a Bank of America Stadium-ba látogatnak, azzal a céllal, hogy legyőzik a veretlen Panthers-t, akik a leghosszabb hazai győzelmi sorozattal bírnak a ligaban. Az utolsó hazai vereség a 11. héten volt, még a 2014-es szezonban.

"Egy fene jó meccset kell játszani a nagyon jó Carolina-i csapat ellen." mondta a Washington vezetőedzője, Jay Gruden, akinek a csapata a győzelem után az első helyen áll holtversenyben az NFC East-ben a Giants mellett.

"Nagyon fontos számunkra, hogy építsünk erre a lendületre, és továbbra is jól játszunk."

A Carolina-nak nem volt problémája a lendület megtartásával ebben a szezonban. A Panthers megtalálta nyertes formulát az irányító Cam Newton vezetésével. A legutóbbi győzelem, a 27-10-es diadal a Tennessee ellen vitathatatlanul az eddigi legteljesebb teljesítménye volt.

És az NFC egyetlen veretlen csapatának eltökélt szándéka, hogy folyamatosan javuljon minden héten.

"Mindenkitől elvárjuk a legjobbat minden héten." mondta a defensive end Jared Allen. "Azt hiszem, az edző nagyszerű munkával tart minket fókuszban. Ezt el kell érni hétről hétre ebben a ligában."

"A Washington-ra összpontosítunk és biztosnak kell lennünk abban, hogy amikor a Bank of America Stadium-ba jönnek, megtaláljuk a módját, hogy elérjük a 100-at - a 10-0-t." tette hozzá Newton.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: nflrush.com