Rob Gronkowski visszatért az edzőpályára

A mai napon újra edzésbe állt a New England Patriots tight endje Rob Gronkowski. A Patriots egyik legmeghatározóbb játékosa két hete a Denver Broncos elleni mérkőzésen szenvedett térdsérülést de azonnal lenyilatkozták hogy még vissza fog térni az idei szezonban.

Gronk a sérülése óta kihagyta a csapat összes edzését és a múlt hétvégi Philaelphia Eagles elleni vesztes mérkőzést. Ma újra edzésbe állt de ez még nem jelenti azt, hogy biztosan pályára fog lépni a vasárnap esti Houston Texans elleni mérkőzésen.

A Pats-nek nagy szüksége van Gronk-ra mert Tom Brady-nek mára már elfogytak a célpontjai. A szezonban előszeretettel és sikerrel alkalmazták a két tight endes felállást. Gronk kiesésével csak Scott Chandler maradt így az Eagles ellen a három elkapós játékot alkalmazták. Ez már nen volt annyira sikeres.

gronkpractice.jpg

A Patriots elvesztette az utolsó két mérkőzését de három mérkőzés előnnyel vezeti a csoportját. A playoff részvétel szinte borítékolható így az edzői stábnak nem lenne szabad kockáztatni Gronk-al kapcsolatban. Egy túl korai visszatéréssel és rásérüléssel veszélyeztethetik a playoffbeli játékukat.

(nfl.com, Fotó: twitter.com, sportspyder.com)