A Panthers közel van a teljes erejéhez

A vezetőedző Ron Rivera optimista abban, hogy több sérült Panthers játékos is játszik vasárnap az NFC Divisional Playoff meccsen a Seattle Seahawks ellen.

"De ismersz." tette hozzá Rivera. "Optimista vagyok."

A running back Jonathan Stewart (láb), a wide receiver Ted Ginn Jr. (láb), a safety Kurt Coleman (láb) és a linebacker A.J. Klein (combhajlító) várhatóan edzeni fog. Stewart kihagyta az utolsó három meccset az alapszakaszban, Ginn és Coleman kihagyta az utolsó meccset, Klein pedig az utolsó meccsen sérült meg.

Whittaker kihagyta a szezonzárót bokaficam miatt. Már nem visel merevítőt, de a felépülése még nem ért véget.

"Valószínűleg az egyetlen, aki aggodalomra ad okot, jobban, mint bárki más, az Fozzy." mondta Rivera. "De a többi esetben arra számítok, hogy mindenki ott lesz."

Ginn-t, aki vezeti a Panthers-t 10 elkapott TD-vel és 16,8 yardos elkapásonkénti átlaggal, a kihívás talán arra készteti, hogy teljes sebességgel játsszon.

"Ő egy sprinter, egy futó, és természetesen a lábai fontosak." mondta Rivera. "Ahogy elkezdi majd megint, okosnak és megfontoltnak kell lenni vele kapcsolatban. El kell jutni arra a pontra, amikor magabiztos és otthonosan érzi magát."

A Seahawks running back-je, Marshawn Lynch (has) és a tight end Luke Willson (agyrázkódás) inaktív volt a vasárnapi, Minnesota Vikings elleni drámai győzelem során.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: zimbio.com