A Florida State megegyezett Winston vádlójával

A Florida State egy megegyezés részeként 950,000 dollárt fizet Erica Kinsmannek, az egykori diáknak aki azt állítja, hogy Jameis Winston megerőszakolta őt.

Továbbá megállapodtak egy öt éves időszakban melyben különböző prevenciós programokat is hirdetnek. Számolt be a dologról az USA Today. Az összeggel egyébként Kinsman kisasszony perköltségeit és ügyvédi hadát kívánták kifizetni. Ekkora összeget pedig szexuális zaklatásért még senkinek nem sikerült kisajtolnia a városból.

Winstont ténylegesen soha nem vádolták nemi erőszakkal vagy szexuális zaklatással Kinsman panaszait követően. Ugyanis a kissé félvállról vett rendőrségi nyomozás megakadályozta ezt. Nem végeztek elég alapos vizsgálatot. Az államügyész Willie Meggs pedig úgy vélte, hogy Erica Kinsman nem volt elég megbízható tanúként, és nem lehet ráépíteni a vádakat. 2014-ben az FSU tartott egy meghallgatást, azonban Winstont ott sem találták felelősnek.

Így Kinsman a polgári bírósághoz fordult, és ott nyújtott be keresetet, tavaly áprilisban, az a tárgyalás pedig 2017 januárjában fog megkezdődni. Erica többek közt panaszt nyújtott be az Oktatási Minisztérium Hivatala ellen is az állampolgári jogok megsértése miatt. A nyomozás pedig még jelenleg is tart.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com