Rivera hosszabbított a Panthers csapatával

A Panthers szerződést hosszabbított Ron Rivera-val, aki Coach of the Year volt az NFL-ben tavaly és segített a Carolina csapatának eljutni az 50. Super Bowl-ba.

"Ez egy könnyű döntés volt. Ron nagyon keményen dolgozott és izgatottak vagyunk a jelenlegi irányt illetően." mondta a general manager Dave Gettleman. "Mr. Richardson létrehozott egy nagyszerű kultúrát itt és Ron-nak nagy szerepe van ebben."

Rivera előző szerződése a 2017-es szezon végéig szólt. A Panthers minden segédedzőt a 2018 szezon végéig szóló szerződéshosszabbítással jutalmazott a holtszezonban és most Rivera csatlakozott hozzájuk.

Rivera 2011-es érkezése előtt a Panthers soha nem jutott a rájátszásba két egymást követő évben és nem volt olyan csapat, amely kétszer egymás után megnyerte az NFC South divízióját. A Carolina a harmadik egymást követő alkalommal lett az NFC South bajnoka 2015-ben, 15-1-es eredményükkel kiérdemelték az első helyes kiemelést az NFC-ben, először a franchise történetében. A Panthers a szezont 14-0-al kezdte, amely együtt a 2014-es alapszakasz végén produkált négy győzelemmel a Carolina-nak egy NFC rekordot jelentő 18 meccses győzelmi sorozatot jelentett.

A Panthers, először a csapat történetében az NFL legjobbja volt a szerzett pontok tekintetében tavaly 500 pontot szerezve és a védelme a negyedik egymást követő szezonban zárt a TOP10-ben.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: witherspoonspattaya.net