Sérülésjelentés a Texans meccs elé

Ezt a szót, hogy sérülés nagyon nem szeretjük, na persze ki is szeretné, pedig idén nekünk ebből bőven kijut.

Sajnos most sem tudunk arról beszámolni, hogy minden rendben, mindenki egészséges és meccsre kész, mert nem igazán ez a helyzet.

Nézzük, hogy a heti edzéseken mi volt a helyzet, kik vettek részt és a hétvégi meccsen kiknek a távolléte várható.

Az már biztos, hogy három játékosunk, a T Andre Smith, a TE David Morgan és a DT Sharrif Floydkihagyják a Texans elleni mérkőzést. Egyikük sem edzett a héten. Andre Smith sajnos tricepsz sérüléssel bajlódik ezért a távolmaradása.

A hírek szerint Jeremiah Sirles fog majd kezdeni OT poszton a Houston ellen, Smith helyett. Ez lesz Sirles második kezdő szereplése karrierje során.

Ami jobban megviselhet minket az Stefon Diggs sérülése, aki egész héten nem edzett lágyéksérülése miatt. A Texans elleni meccsre doubtful besorolást kapott, ami azt jelenti, hogy maximum 25% az esélye annak, hogy játszik, de aki ilyen besorolást kap inkább ki szokta hagyni a meccset, mintsem játsszon.Rhett Ellison is ez alá esik, de ő térdsérülése miatt.

Kyle Rudolph szerdán nem és csütörtökön is csak limitáltan edzett bordasérülése miatt. Pénteken már teljes edzést végzett a meccsen játszhat.

Anthony Barr és Xavier Rhodes is végre teljes értékű munkát végzett egész héten, játszanak vasárnap.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: oustontexans.com