Panthers Mock Draft 3.0

1487345618.jpgEgy pár új név is van a heti mock draft elemzésben, top játékosok a saját támadó posztjukon, várhatóan akkor is elérhetőek lesznek, amikor a Panthers a 8. helyen választ majd a 2017-es NFL Draft-on.

A Wisconsin játékosa, Ryan Ramczyk az egyik név és minden bizonnyal segíthetne is stabilizálni a posztot a Panthers csapatánál. De az egykori Division III játékos vajon méltó egy ilyen korai pick-re? Ez vita tárgya és a legutóbbi csípőműtéte, amely megakadályozza őt abban, hogy részt vegyen az NFL Combine-on, szintén nem segít neki.

Az Alabama-i tight end, O.J. Howard erős bemutatkozása a közelmúltban a Senior Bowl-on a legjobb játékossá tette őt a posztján. A Panthers-ben természetesen ott van Greg Olsen, de tudnának használni egy olyan játékmestert, mint Howard, a kérdés viszont megint az lesz, hogy megéri e a 8. helyen kiválasztani.

A legtöbb elemző ismét azt gyanítja, hogy Salamon Thomas és Taco Charlton defensive end elérhető lesz még, amikor a Panthers az első körben választ. A Thomas-ról alkotott jó vélemény a bowl szezon óta emelkedik, de Charlton még mindig nem szerepel első körös pick-ként bizonyos körökben.

Az e heti listán két sokat emlegetett futójátékos, Leonard Fournette és Dalvin Cook is feltűnik. Őket (Fournette-et különösen) gyakran említik azok között, akiket a nyolcadik helyen kiválaszthatnak április 27.-én.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu