Panthers Mock Draft 4.0

1487345618.jpg

Az utolsó 10 NFL Draft első körében átlagosan nagyjából hét trade történt és a Panthers tradelt már fel, le, vagy ki az első körből hét draft során (legutóbb 2009-ben és 2010-ben, amikor Carolina-nak nem volt első körös választása).

Ezt szem előtt tartva Dan Kadar (SBNation.com) mock draft-jában négy draft-napi trade is szerepel, kezdve a Panthers csapatával. Kadar szerint a Panthers a 8. helyről fellépett a Titans 5. helyére, hogy ki tudják választani Leonard Fournette-t. Az LSU futója volt a leggyakoribb név a Mock Draft-ok első hónapjában, de egy trade valóban szükséges lehet, hogy ez valóság legyen: Az NFL.com elemzői szerint például az öt elemzésből kétszer is ki tudta választani a Panthers Fournette-t a 8. helyen, két alkalommal pedig Fournette már a 8. hely előtt lekerült a tábláról.

Az ellenkező véglet a legújabb mock draft-on Charlie Campbell (WalterFootball.com) jóvoltából érkezett. Bár az öt CBSSports.com mock draft egyike sem jósolt egyetlen offensive tackle-t sem a 20. helynél magasabbra, Campbell szerint a Panthers a második tackle-t fogja kiválasztani a 8. helyen. Miután a Wisconsin játékosa, Ryan Ramczyk-ot már jósolták a Carolina csapatához a hónap elején, Campbell most az Alabama játékosát, Cam Robinson-t tüntette fel azon a helyen.

Steve Palazzolo (Pro Football Focus) ragaszkodik a Tennessee defensive end-jéhez Derek Barnett-hez a második egymást követő alkalommal, csatlakozott Campbell-hez, aki szerint ismét ezen a poszton van igény a Panthers csapatánál. DJ Boyer (Draftsite.com) és Matthew Stevens (PanthersWire.com) szerint az elérhető legjobb játékost választja a Panthers, az Ohio State cornerback-je, Marshon Lattimore és az Alabama védekező falembere, Jonathan Allen személyében. Sokan úgy vélik, e két játékos le fog kerülni a tábláról, mielőtt a Panthers választani fog - hacsak egy trade után nem lépnek feljebb. 

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu