Michael Oher állapota javul, de még mindig a protokollt csinálja

Az offensive tackle Michael Oher már hosszú ideje az NFL agyrázkódás utáni protokollját csinálja, de némi biztató eredmény azért mutatkozik.

Jól néz ki, de még mindig a protokollt csinálja.” mondta a general manager Dave Gettleman. „A hét öt napján dolgozik. Kidolgozza a belét. Az NFL edzéseket csinálja. Teljes értékű edzésmunkát végez az edzőteremben.

Oher az agyrázkódás utáni protokollt két nappal a Panthers 4. heti, Atlanta Falcons elleni, október 2-án rendezett meccse előtt kezdte el és végül kihagyta az utolsó 13 meccset a szezonban. Inaktív volt hét meccsen, amíg a csapatnál élt a remény, hogy visszatérhet, majd az utolsó hat meccsre a sérült listára került.

Oher mind a 16 meccsen kezdő volt baloldali tackle poszton 2015-ben, amikor az első szezonját játszotta a Panthers-ben. A Carolina a közelmúltban elvesztette Mike Remmers-t - aki átkerült a jobb oldalról Oher helyére - a szabadügynök piacon, de leigazolta a baloldali tackle Matt Kalil-t szabadügynökként.

Gettleman nem hajlandó konkrét dolgokat elárulni Oher állapotáról, azt sem, hogy a csapat próbálja e befejeztetni vele a protokollt, a Carolina még mindig több mint öt hónap múlva kezdi meg az alapszakaszt.

NFL edzéseket csinál. Az edzései nem a gyengéknek valók.” mondta Gettleman. „Ez az, amit el tudok mondani.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu