Anthony Barr is szerződést szeretne hosszabbítani de lehet, hogy várnia kell

Anthony Barr szerződéshosszabbítása is lassan esedékessé válik a csapatnál, de egyelőre nem közeledtek az álláspontok a felek között.

Barr jelenleg újonc szerződésének opciós, azaz 5. évét tölti, mintegy 12 millió dolláros fizetéssel. A szezon után szabadügynök lesz belőle, ha a csapat nem hosszabbít vele, amire egyesek szerint meg van az esély. A Vikings együttesénél tavaly és idén is sok játékos szerződését meghosszabbították, Barr mégis mindig valahogy kimaradt. Páran úgy vélik, hogy a csapat a szerződése lejárta után megköszöni a munkáját, ezért nem töri össze magát a vezetőség, hogy tárgyaljanak vele.

Ez nem igazán lenne jó ötlet, mert Barr nagyon jó játékos és nem igazán látni most, hogy kivel lehetne pótolni azonnal. Természetesen ezek csak híresztelések és inkább az az életszerűbb, hogy a csapat hosszabbítani fog vele.

Barr elmondta, hogy jelenleg zajlanak a tárgyalások, de labda most a csapat térfelén pattog. Szereti ezt a közeget, a város, a csapatot, szeret itt élni. Elmondta, hogy az első naptól kezdve nagyon keményen dolgozik és mindent megtesz a csapatért, hosszú távra szeretne tervezni.

A mondandójában aztán, ha csak utalásokat is, de elejtett, hogy szeretne egy nagy szerződést, amiben jól megfizetik őt. Ha kap szerződéshosszabbítást, egy Kendricks féle 5 év, 50 millió dolláros megállapodásra számíthat.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: twincities.com