Az a fránya tampai időjárás!

Lógó orral vette tudomásul mindenki,aki fennmaradt egy kis meccsnézésre, hogy a tampai mérkőzés egy órás csúszással kezdődhetett csak, vihar és villámlás miatt. Azért a labda csak útjára indult.

A futójáték kapcsán ki lehet emelni, hogy a támadófal rendkívül hézagos volt, hiszen egy boka probléma miatt Ali Marpet sem tudott szerelést húzni. Charles Sims még az előző héten elszenvedett térdsérülés miatt került IR-re. Ismét bizonyságot nyert, hogy ez a fal életteret egyedül csak Peyton Barber-nek képes biztosítani. Barber 6,8 futás/yard átlaggal és egy db. touchdown-nal a háta mögött fejezte be a meccset. Sajna kijelenthető, hogy a többieknek ez a műfaj nem jól megy. Ronald Jones megint katasztrófális 1,2 futás/yard átlagot hozott. A frissen draftolt játékost nagyon kritizálják a teljesítménye miatt. Igaz ezen az estén volt egy 37 yardos játéka (s most mindenki kapaszkodjon meg) egy elkapás után. Igen, elkapás után, bár a kritikák egyik fő oka az volt, hogy Jones nem vonható be a passzjátékba, mert egyenesen képtelen erre a feladatra.

A passzjátéknál szinte mindegyik irányítónk jól teljesített, kivéve a végén beálló Austin Allen-t, ugyanis az ő teljesítménye teljesen értékelhetetlen volt. Ellenben Ryan Griffin megoldásai nekem személy szerint kimondottan tetszettek. Elkapó fronton az látszik, hogy nem lesz gond. Ha csak az nem, ki maradjon benn az 53-as keretben. Ez a kissé szedett-vedett fal ugyan csak egy sacket engedett, de azért az irányítóknak sok ütést kellett ezen kívül kiállnia az elmúlt estén.

S ne feledkezzünk meg Adam Humphries megmozdulásáról a félidő vége előtt! Matt Prater állt neki egy 62 yardos próbálkozásnak, de labdája a kapufa alatt álló Humphries ölébe pottyant, aki 109 yardos visszahordást produkált. Ez a megmozdulás lehet az egész előszezon legnagyobb jelenete, s talán jegy Adam számára az 53-as keretben maradáshoz.

Jah és persze! Ami a harmadik negyed felétől történt, azt gyorsan töröljük ki, mert nem mutatott túl jól!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: usatoday.com