Ismerős tight endel erősített a Bills

A Buffalo Bills az offseason eddigi részében is nagy figyelmet szentelt a tight end sor megerősítésére és tegnap egy régi ismerős tért vissza a csapathoz. A 31 éves Lee Smith hároméves, 9 millió dolláros szerződést kötött a korábbi csapatával.

Smith eredetileg a New England Patriots 2011-es ötödik körös választottja volt de a végső keretszűkítéskor megváltak tőle és másnap szerződtette a Bills. Négy szezonon keresztül a csapat játékosa volt majd az utolsó 4 évben az Oakland Raiders-ben szerepelt.

A tight end finoman szólva sem rendelkezik kimagasló statisztikákkal az NFL-ben ugyanis 56 elkapásból 392 elkapott yardot és 7 elkapott touchdownt szerzett de blokkolásban sokat tud segíteni a csapatán. Elsősorban azért szerződtették újra, hogy minél jobb helyzetbe hozzák a másodéves irányítójukat Josh Allen-t.

A csapat vezetősége az offseasonban azon dolgozott, hogy megkönnyítsék a fiatal irányítójuk dolgát. Tight end posztra a Draftról érkezett Dawson Knox és Tommy Sweeney míg a piacról Tyler Kroft-ot és Jake Fisher-t szerződtették. Emellett a támadósorba John Brown, Cole Beasley elkapó páros, Frank Gore running back, Mitch Morse center és LaAdrian Waddle tackle érkezett.

nfl.com, Fotó: profootballtalk.nbcsports.com