Britton Colquitt lett a Vikings új puntere

A végső keret se a végső keret, derült ki miután megváltunk az eddigi punterünktől és másikat szerződtettünk. Matt Wile a tegnapi naptól már nem a csapat tagja, helyette a korábban Cleveland-ben teljesítő Britton Colquitt lett az új punterünk.

Colquitt, mint említettük a Browns csapatánál játszott az elmúlt három évben, de előtte 2009 és 2015 között a Denver játékosa volt, ráadásul az 50. Super Bowl-t megnyerte velük.

Wile elküldése némileg furcsa, mert nem hozott rossz számokat, de úgy tűnik a vezetőség vérfrissítést akart ezen a poszton is. Azért az is, mert kicker-t is másikat szerettek volna, de Vedvik csúnyán leszerepelt.

Apropó kicker. Chase McLaughlin személyén új kickere lett a csapatnak, igaz ő a tartalékok között kapott helyet. Ezzel a lépéssel valószínű Bailey-t akarják ösztönözni, hiszen ha nem teljesít pillanatok alatt van másik játékos aki a mezőnygólokat és az extra pontokat rugdossa. McLaughlin ismerős lehet számunkra, hiszen a múlt csütörtöki meccsen is betalált, igaz akkor még a Bills színeiben. Az előszezonban 3 mezőnygólból 3 mezőnygólt értékesített, köztük egyet 54 yard-ról (a Vikings ellen).

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: brownswire.usatoday.com