Tepper: Láthattuk, mire képes Rhule a kevesebbel, képzeljük el, mire lehet képes a többel

Amikor az egyetemi edzők NFL jelöltekké válnak, gyakran egy programból érkeznek a profi szintre. Semmi sem szól a Baylor és a Temple ellen, de Matt Rhule nem részesült előnyben a kék vérrel járó gazdagságból. De ez az, ami miatt mindkét iskolánál elvégzett munkáját még lenyűgözőbbé teszi.

A tulajdonos David Tepper ezt így magyarázta el:

“Azt hiszem, itt van valami különleges, csak egy kicsit más.” mondta Tepper. “Nézd meg azokat a programokat, amelyekben dolgozott. Gondold végig egy pillanatra. Ott van a Temple és amit elértek. Nézd meg a Baylor-t, a folyamatot és azt, amit ott csinált. Nem volt ott a tíz legjobb ​​osztály között. Nézd meg, mire volt képes korlátozott lehetőségekre építve és hogyan választotta ki az embereit és hogyan csinálta ezeket a dolgokat.”

“Gondolj bele ebbe, most már más a helyzet. Hamarosan a legjobb létesítményt fogjuk felépíteni Rock Hill-ben. A legjobb létesítményt Rock Hill-ben. Van néhány felhasználható erőforrás és ezeket az erőforrásokat arra fogjuk felhasználni, hogy a lehető legjobb dolgot építsük fel. Van egy mesteri fejlesztőnk, aki még soha nem rendelkezett ilyen erőforrásokkal és megmutatta, mire képes a kevesebbel. Képzeljük el, mire lehet képes a többel?”

Csak egy dolgot kell tennie. Bajnokságot nyerni.

“Fáradhatatlanul azon fogok dolgozni minden nap, hogy bajnoki címet hozzak nektek, srácok.” mondta Rhule a sajtótájékoztatón. “Mert ez az, amit ez a régió megérdemel. És megérdemlik azok a játékosok, akik előttünk jöttek. És ez az, amit az öltözőben lévő srácok megérdemelnek.”

Ez nem történik meg egyik napról a másikra, de Tepper hajlandó megadni Rhule-nak a szükséges időt ennek a dolognak a megfelelő felépítéséhez.

“Közös elképzelésünk van.” mondta Tepper. “Tudjuk, hogy ez nem lesz gyors folyamat, de hosszú távon hajlandóak vagyunk valamit felépíteni. Ez egy felépítési folyamat. A dolgok gyorsan történhetnek és talán meg is fognak történni, de mi most egy felépítési folyamatban vagyunk és néha le kell bontani a dolgokat, hogy felépíthessük őket.”

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu