Problémát okozhat Ponder sérülése

A Minnesota Vikings irányítója, Christian Ponder térdsérüléssel bajlódik és az utóbbi napokban csak limitált edzésmunkára volt képes ezért értelemszerűen felvetődik a kérdés, hogy jelen állapota mennyiben fogja befolyásolni a vasárnapi teljesítményét. Az egyértelmű, hogy a Vikings-nek egy egészséges Ponder-re van szüksége ha úgy akarja folytatni az évet ahogyan elkezdte. A csapat a kezdésével mindenkit meglepett, jelenleg 3-1-es mérleggel rendelkezik és vezeti a saját divízióját.

Ponder irányító mutatói jónak mondhatók. Az eddigi négy alapszakasz mérkőzésen 824 passzolt yardot (átlagosan 206 yardot jelent mérkőzésenként) és 4 touchdownt szerzett. Fontos kiemelni, hogy eddig nem dobott interceptiont. 68.3%-os pontossággal passzol és 97.7-es irányítómutatóval rendelkezik. Ponder mobilitása játékának fontos részét képzi ezért korántsem mindegyik, hogy milyen állapotban van a térde.

"Nem nagyon akartam hétfőn nyaggatni, de szerdán már sokkal jobban nézett ki. Sokkal jobban volt szerdán. Csütörtökre pedig szinte baja se volt. Jól van." - nyilatkozta a csapat vezetőedzője Leslie Frazier.

(nfl.com, Fotó: blogs.nfl.com)