Eric Wright visszatérhet(ne)

A Falcons elleni meccsünkre már lejár Eric Wright (CB) négy mérkőzésre szóló eltiltása, melyet korábban Talibhoz hasonlóan tiltott szerek használata miatt kapott. Korábban azt állította, hogy az adderall-t gyógyászati célokra használta, de ez nem igazán hatotta meg a liga vezetőségét. Természetesen a liga nem igazán kommentálja az ilyen ügyeket szóval ezt soha nem fogjuk megtudni.

Az, hogy Eric Wright eltiltása lejárt egy cseppet sem jelenti azt, hogy játszani is fog vasárnap. Greg Schiano vezetőedzőnk azt monda, ha nincs jó formában, nem játszhat. De mi körmönfont Bucs fanok nagyon is jól tudjuk mit jelent ez a jó öreg Gregnél. Éppen az utolsó szöget veri Wright szerződésének a koporsójába...

Az NFL játékosok és ügynökeik kifejezetten törekednek arra, hogy miután egy játékos aláírt egy csapathoz, szerződésében pontosan legyen annyi kisbetűs rész és záradék, hogy már akkor sem tudod kirakni a csapatodból, ha nagyon szeretnéd. Ezek a kisbetűs részek és záradékok viszont keményen elszállnak, ha adott játékos, jelen esetben Wright valamiféle butaságot csinál. Netántán mondjuk kap egy négy meccsre szóló eltiltást. Bár Wright maga sem egy minőségi cornerback, azt azért mindenképpen elmondhatjuk, hogy ő a legjobb a mi gyenge felhozatalunkban. Viszont a szezon lassacskán véget ér, és az az összességében 8 milliós fizetés nem csak nekünk szurkolóknak tűnik soknak, hanem a csapat vezetőségének is. Most pedig itt a remek alkalom hipp hopp megszabadulni tőle, mindenféle kikötés, garancia, fizetés, költségvetési sapka büntetés nélkül. Ha esetleg nem is így lesz, szerintem a minimum amit elvárhatnánk egy körmönfont vezetéstől, jelen esetben Mark Dominik-tól, aki némiképp kompetens ebben, hogy a saját magát ramaty helyzetbe hozó Wright-al legalább újratárgyalja ezeket az összegeket. Hisz most erre minden lehetőség adott.

Jön majd a vasárnap, jön majd a Falcons elleni meccs. És most őszintén? Nem tök mindegy, hogy Wright pályára lép vagy sem? Kicsit tovább menvén, valószínű, hogy kifejezetten ki szeretnénk mi kapni azon a mérkőzésen, hisz ha ezt megtesszük, baromi nagyot ugrik a jövő évi draft pozíciónk. Egy esetleges vereség esetén, még akár a hatodik választás is a miénk lehet az első körben, egy esetleges győzelem esetén pedig lehet, hogy csak a 15. választást csípjük el. Ha pedig jövőre valóban erősíteni szeretnénk, hisz lássuk be van mit. Akkor szükségünk lenne jobb draft pozícióra, félő ugyanis, hogy Johnthan Banks, a Missisipi egyetem cornerback-je már elkelne az első tízben, pedig nagyon le kéne csapni rá.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu