Ismét bajba került Kenny Britt

Vasárnap kora reggel a Tennessee Titans wide receivere, Kenny Britt nem életveszélyes szúrásokkal kórházba szállított egy férfit. Az első hírek arról számoltak be, hogy a megszúrt férfi az elkapó testvére, de később kiderült, hogy egy barátját szállította be a Jersey City Medical Centerbe. Britt az ügyben nem akart együttműködni a hatóságokkal.

A hivatalos közlemény szerint amikor Britt távozott egy étteremből rátalált a sérült barátjára. Kórházba szállította és órákig ott maradt. Ez már az elkapó kilencedik rendőrségi ügye amióta kiválasztották a 2009-es Drafton. Két alkalommal találkozott az NFL Commissionerjével, Roger Goodell-el hogy megtárgyalják Britt pályán kívüli ügyeit. A liga szóvivője szerint az elkapó mostani ügyét is kivizsgálja majd a liga.

"Jelen pillanatban nem akar együttműködni a rendőrséggel. Bármit is mondott az mind tévesnek bizonyult. Mindenkit megkérdeztük akinek bármi információja lehet Britt-ről, beleértve a Titans tulajdonosát is." - nyilatkozta a "The Tennessean-nek"Edgar Martinez kapitány.

(nfl.com, Fotó: nfl.com)