Eric Wright Kalóz marad?

A tavalyi év történései után, Eric Wright bűnbakká vált a Bucs rajongók szemében. (Teljesen jogosan.) És nagyon sokan szeretnék ha a cornerback távozna végre a csapattól, ez viszont egyelőre nem nagyon akar megtörténni. Sőt mi több úgy látszik a csapat vezetősége kitart a játékos mellett. Érthetetlen.

Tavaly Eric Wright kapott egy négy meccses eltiltást adderall használata miatt, és a drága cornerback még sérülésekkel is bajlódott, így összesen hat mérkőzést hagyott ki. A PED szabályzatának megszegésének köszönhetően pedig elveszítette jövő évi garantált bérét. Mégis, mindezek ellenére úgy néz ki a Buccaneers azt szeretné, ha a jövőben is tagja lenne ennek a csapatnak. Legalábbis erre következtethetünk abból amit Greg Schiano a minap nyilatkozott a Tampa Tribune-nek.

"Ő egy megbízható játékos." - nyilatkozta vezetőedzőnk, Greg Schiano. Bizony nem csalás, nem ámítás, ezt mondta. Nem tudom ő melyik csapatnál edzősködött tavaly, de kezdem azt hinni nem nálunk. Eric Wrightot sok jelzővel lehetne illetni, de a megbízhatóval semmi esetre sem.

"Tavaly volt néhány botlása, de már megbízható. És nem csak itt, hanem bármely területen ahol az edzők, és a staff találkozott és dolgozott vele. Ha nem így érezném, már megváltunk volna tőle." - tette még hozzá Schiano.

Bár a tavalyi év ide vagy oda, sajnos az a szomorú helyzet, hogy a legütőképesebb cornerback a rosterünkben, még mindig Wright. Az pedig továbbra is valószínű, hogy 7,750,000 dollárért nem fogjuk őt megtartani, mindenképp szükség lesz egy új szerződésre. És nyilatkozzon is Schiano bármit Wright-ról, biztos vagyok benne ha esetleg összejön a Revis trade azonnal repül a csapatból. Hisz Revis esetleges szerződése akár évenként 12-16 millió dollárjába fájna a Buccaneers-nek, azt a helyet pedig elő kell majd teremteni a költségvetési sapkában, Wright elküldésével pedig a fele összeg már meg is lenne.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu