Tim Tebow részt fog venni a Jets edzésein

New York Post riportere, Brian Costello tegnap interjút készített a New York Jets tartalékirányítójával, Tim Tebow-al és a játékos elárulta, hogy részt fog venni a csapat következő héten kezdődő önkéntes edzésein.

Az már régóta széles körben ismert, hogy a Jets szeretne túladni Tebow-n, de eddig még nem talált megfelelő tradepartnert. A csapatnak nem sikerült megtalálni Tebow megfelelő szerepét a tavalyi szezonban és Mark Sanchez gyenge játéka mellett is inkább a harmadik számú irányítónak, Greg McElroy-nak szavaztak bizalmat.

Tebow pontosan tudja, hogy nincs jövője a Jets-nél és ezért érthető lenne ha kihagyná a csapatprogramokat, de az irányító mégiscsak úgy gondolja, hogy a jövője szempontjából az a legmegfelelőbb ha folyamatosan edzésben marad. Viszont az egész ügyet nézhetjük egy másik oldalról is.

A Jets számára kockázatot jelent ha Tebow megjelenik az edzéseken hiszen az edzéseken mindig benne van a sérülés veszélye is. Ha elszenvedne egy komolyabb sérülést és ki kellene hagyni az egész szezont akkor a Jets bukja Tebow egész 2013-as fizetését, hiszen sérült játékost nem fognak tudni eltradelni.

Tebow szinte összes tavalyi megmozdulása

(nfl.com, Fotó: washingtonpost.com, bleacherreport.com)